Ero Zocor ja CrestorZocor vs Crestor

Monet henkilöt ovat jatkuvasti vaivannut korkeat kolesteroliarvot. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten elämäntapa ja ympäristö. Stabiloimattomassa rasva veressä voi aiheuttaa vakavia ongelmia varsinkin sydän- vaivoja, kuten aivohalvaus, sydänsairaudet ja diabetes.

Statiinit, jotka ovat merkittävä osa kolesterolia alentava lääkkeet, estävät entsyymejä, jotka ovat vastuussa tuotannon rasvan maksassa. Drug nimet Cstatin päätteitä, jotka on määritelty tähän ryhmään, kuten simvastatiini ja Rosuvastatin.

Kaksi suurta merkkejä, jotka ovat holhota kolesterolin vähentämiseen pyrkimykset ovat Zocor ja Crestor. Mutta mitä tekee ensimmäisen vielä poikkeaa viimeksi mainitun?

Zocor on yksi yleisesti tunnettu tuotenimiä Simvastatin. Kehittäminen tämän lääkkeen juontaa 1950-luvulta 1980-luvulle alkaen kolesterolin biosynteesiin on paljastunut reduktaasin estäjän jotka löytyvät sienen Aspergillus terreus. Crestor, toisaalta, on tuotenimi Rosuvastatin.

Puoliintumisaika tai aikaa, jossa vähintään puolet Zocor 's vaikutus voidaan havaita sanotaan olevan kolme tuntia. Sen biosaatavuus on myös arvioidaan olevan 5%. Sitä erittyy etupäässä ulosteiden lähtö. Samaan aikaan, Crestor' s puoliintumisaika on paljon pidempi aika 19 tuntia, mutta hyötyosuus on korkeampi 20 prosenttia. Se erittyy erityisesti virtsaan.

Sekä Zocor ja Crestor käytetään hoitoon korkea kolesteroli ja kokonaiskolesteroli. Ne ovat myös keskenään käytetään ateroskleroosin, ensisijainen tekijä kehitettäessä kaikkein sydän- liittyviä vaivoja. Zocor on todettu vähentävän etenemistä dementian ja Parkinsonin 'tauti ikääntymisen yksilöitä.

Zocor on saatavana 5 mg 80 mg tabletti muotoja. Samalla Crestor on saatavana 5 mg 40 mg samaa muotoa. Yliannostus voi olla valtava ongelma sekä huumeiden Ne olisivat myrkyllisiä ja aiheuttaa mahdollisimman vähän terapeuttisia vaikutuksia. Zocor on yleensä suositeltavaa ottaa kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Toisaalta, Crestor voidaan ottaa kerran ja mihin aikaan päivästä ruoan kanssa tai ilman.On tärkeää, että potilaat voivat puhua lääkärille asianmukaisen hallinnan lääkkeet ja niiden vaikutukset ja vasta voi vaihdella kunkin yksittäisen.

Yhteenveto:

1. Zocor ja Crestor molemmat kuuluvat statiinit lääkeryhmän ainoastaan, että ne valmistetaan erillisiä yhtiöitä

2. Zocor 's puoliintumisaika ja biologinen hyötyosuus on 3 tuntia ja 5%: lla, kun taas Crestor on 19 tuntia ja 20%, vastaavasti.

3. Molemmat lääkkeet tulevat tabletin muodossa ainoastaan, että Zocor on saatavana 5 mg 80 mg annoksia, kun Crestor tehdään 5 mg 40 mg.