Ero Rauta ja ferrosulfaattiIron vs ferrosulfaatti

Aluksi ajatus, et voi ajatella, että on olemassa paljon eroa rauta- ja ferrosulfaattia. Itse asiassa useimmat ihmiset olettavat, että ei ole mitään poikkeaa näiden kahden välillä. Kuitenkin tämä couldn 't olla väärä. Vaikka kummallakin sama tarkoitukseen, ne eivät vaihtelevat suuresti, kun se tulee, miten ne syntyvät. Lähemmin molempien pitäisi antaa sinulle enemmän tietoa. Shall saamme sen kanssa, niin ?

Iron kuten ehkä jo tietää on hivenaine, joka on välttämätön ja esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Entsyymit ja proteiineja, jotka sisältävät rautaa ovat välttämättömiä useissa eri biologisten hapettumiset sekä kuljetus-. Sisäpuolella solut, rautaa varastointi säädellään tarkasti siksi 'vapaa' rauta-ionit ovat olemattomat. Yksi tärkeimmistä komponenteista, jotka ovat tarpeen tätä asetusta edelleen oikein on transferriiniä. Tämä on proteiini, joka auttaa sitoutuvat rauta-ioneja, jotka ovat imeytyy pohjukaissuoli. Se on yksi, joka kuljettaa nämä ionit läpi verenkiertoon soluihin. Nisäkkäillä, säännellään rauta on tärkeää, koska on olemassa suuri riski biologinen myrkyllisyys, jos se jätetään ilman valvontaa.

Rauta on yleisesti todettu punainen liha, pavut, linssit, kala, siipikarja, lehtivihannekset, kikherneet, tofu, musta hihna melassi, väkeviä lukea, Black Eyed Peas sekä väkeviä aamiaismurot. On tärkeää, että ihmiset saavat riittävän määrän kuluessa niiden ruokavalio niin, että ne eivät kärsi raudanpuute. Mitä voit tehdä, jos olet kärsivät vaikutuksista raudanpuute? No, raudan täydentää pitäisi auttaa.

Tässä on ferrosulfaatti astuu kuvaan. Tunnetaan myös nimellä rauta II, ferrosulfaatti on kemiallinen yhdiste, joka on usein käytetty ravintolisä ihmisille, jotka saattavat olla kärsivät raudanpuute anemia. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tarkoitus, että ne palvelevat. Sitä käytetään usein myös valmistuksessa musteet mukaan lukien huomattava raudan sappea mustetta, joka oli käytössä aikana keskiajalla saakka kahdeksastoista-luvulla 's loppua. Yleisesti käytetty väriaine, ferrosulfaatti käytetään myös villan värjäys peittana. Harewood , joka on materiaalia käytetään tyypillisesti parketti ja Puumosaiikki, tehtiin käyttämällä ferrosulfaatti. sen ruosteinen väri teki suotuisa värjäystä kalkkikiven, betonin ja jopa sandstones luomiseksi kellertävä sävy.Puutarhureiden hyödyntää sitä hoitoa raudan kloroosia. Se ei voi olla yhtä nopeasti vaikuttava kuin rautakelaattimuotoja mutta vaikutukset että sillä on merkittävästi kestävämpi. Mitä nämä puutarhaviljelijät vain ne sekoita se kompostiin sitten ne kaivaa maaperään, joka auttaa heitä luomaan tallentaa, että 'tarpeeksi hyvä kestämään niitä vuodesta toiseen. Monet myös käyttää sitä ympäristöystävällisenä SAMMALEEN. Näiden lisäksi se on myös usein käyttää suojaavana pinnoitteena sisäpuolelle messinki putkien. se lisätään läpi virtaavan veden putket turbiinin lauhduttimen ja prosessissa, täysin kerrosta se korroosionkestävä kalvo.

Tähän mennessä merkittävä ero on ilmeinen. Rauta on alkuaine, kun taas Ferrosulfaatti on kemiallinen yhdiste, joka koostuu useista eri mineraaleja. Kyllä, niiden rakenteet ovat täysin erilaisia ​​ja silti he molemmat palvelevat tärkeä tarkoitus, kun se tulee säilyttää henkilö 's hyvinvointia. Periaatteessa ferrosulfaatti on muoto, joka rauta kestää, jotta se voidaan onnistuneesti rinnastaa järjestelmäämme. Voit valita ottamaan sen näin tai valita jotain luonnollisempaa syömällä rautaa runsaasti elintarvikkeita.

Yhteenveto:
Rauta on kemiallinen alkuaine taas ferrosulfaatti on kemiallinen yhdiste.
Rauta on asianmukaisesti säädellä nisäkkäitä, koska biologisen myrkyllisyyden riskin.