Ero Adipex ja Phentermine
Adipex vs Phentermine

Adipex ja fentermiiniä ovat samoja ja erilaisia. Nämä lääkkeet tai pillerit ovat samat, koska niistä on määrätty lääkärit potilailleen, jotka halusivat laihtua. Ne ovat erilaisia, koska entinen on brändi geneeristen lääkkeiden yhdiste fentermiiniä.
Koska se on yleinen muotoilu, fentermiini on edelleen yleisimmin määrätty ruokavalio huume laihtuminen markkinat mukaan tietty amerikkalainen huume aluksella. Tämä ei ole yllättävää, koska fentermiinin (1959) on uraauurtava ruokavalio pilleri hyväksyttiin FDA, jonka ydin toiminta keskittyy ruokahalun. Vaikka Adipex on tullut lähes yhtä laajalti käytetty fentermiini, tämä ruokahalua vähentävää (ruokahalua vähentävää pilleri) on edelleen uudempi ruokavalion pilleri verrattuna sen vastine.
Nämä laihdutusvalmisteita sisältävät samaa vaikuttavaa yhdiste nimeltään fentermiinin hydrokloridi. Tämä aine on ruokahalua vähentävää koska se muuttaa ruokahalua aivojen (hypotalamus) aiheuttamalla tiettyjä kemiallisia muutoksia keskushermostossa. Nämä pillerit ovat laajalti määrätty ravitsemusterapeutit aivan erityisesti lyhytaikaiseen laihtumista. Kun kytketty tiukkaa käyttää hoito, saanti näistä pillereitä tekee laihdutus nopeammin ja tehokkaammin.
Adipex ja fentermiiniä eroavat lääkeformulaation. Yleensä nämä laihdutusvalmisteita tulevat pitkän eri vahvuuksina alkaen 15 mg 37. 5 mg. Merkkituotteiden Adipex (markkinoima Gate Pharmaceuticals) on 37. 5 mg formulaatiota vain, verrattuna yleinen fentermiini, joka on enemmän valintoja pilleri vahvuudet sitä valmistaa monia eri huumeiden yritykset. Peruuttaminen kaikki muut tekijät, tehokkuudesta ohjaa yhtä 's ruokahalu määräytyy yksinomaan muotoiluun vahvuus pilleri otetaan.
On myös tunnettua, että eri pilleri muotoja, kuten tabletteja ja kapseleita on hieman erilaiset laihtuminen tuloksia kuin kullekin muodossa voidaan valmistaa eri tavoin käyttämällä erilaisia ​​lääkeaineen kaavoja. Siten tehokkuus sellaisen Adipex kapseli voi esimerkiksi hieman eroavat esitetty Adipex tablettia.
Kaiken kaikkiaan, Adipex ja fentermiini on sama joukko haitallisia ja sivuvaikutuksia koska molemmat ovat samasta aktiivisen kemiallisen aineena. Jotkut selvin vaikutukset sykkeen nousu, kohotettu BP, ja suun kuivuminen mm.Adipex on tuotemerkki, kun fentermiiniä on yleisnimi Adipex.

Adipex on uudempi ruokavalion pilleri verrattuna fentermiini.