Ero Android ja gynoidi lihavuuteenAndroid Vs gynoidi Liikalihavuus

Liikalihavuus on jo tullut yksi kiireellisimmistä terveysongelmia aivan erityisesti Yhdysvalloissa tänään. Tämä esiintyminen on saatu aikaan useat tekijät, kuten harjoittaa sama vanha sohvaperuna elämäntavan, ettei fyysisiä harjoituksia ja myös valitsemalla ei niin terveellistä ruokaa tyypit. Tämän, monet ovat nyt lihavia, joka johtaa kahdenlaisia ​​lihavuus eli Android ja gynoidi liikalihavuus. Miten nämä kaksi eroavat toisistaan?

Pohjimmiltaan lihavuus on seurausta liian paljon saanti tai epäonnistumisesta kehon käyttää energiaa päivittäiseen kehon käyttöön. Tämän seurauksena nämä ylimääräiset energiat ovat myymälöissä rasvaa. Vaikka ei ole erityistä ruokaa, joka voi todella määrittelemään, missä rasva rakennetaan elimistöön, ainutlaatuisuutta jokainen sanelee missä tai millä kehon alueilla nämä rasvat tallennetaan.

Nämä kaksi käsitettä luokitella lihavuus mukaan rasvan jakautuminen. Android tyyppi lihavuuden, henkilön varastoi rasvaa noin hänen vatsan alueella. Sinänsä nämä yksilöt ovat yleensä kuvassa olevan omena kaltainen kehon muodon. Perustuen tekemän tutkimuksen Food and Nutrition Research Institute, jotka ovat androidi lihavia on suurempi riski joutua liittyviä sairauksia lihavuuteen, kuten sydän- tai metabolisen oireyhtymän ja yhä suosittu diabetes. Lisäksi todennäköisyys kehittää kihti, valtimoiden liittyvien sairauksien, kuten käy ilmi lisääntyneestä verenpainetta ja monenlaisia ​​syöpiä ovat yhteydessä keskeinen rasvan jakautuminen.

Android liikalihavuus voi myös ilmetä muilla ylemmän runko kuin ylärinnan (edessä tai takana) niskassa alue kaulan ja jopa olkapäät. Sanotaan, että jos tämän tyyppinen lihavuus on kokenut nainen, hän myös kehittää entistä maskuliininen ominaisuus kuten kasvua enemmän karvoja koko kehossa hirsutismi. Nainen android lihavia on yleensä enemmän rasvaa kuin miehillä, jotka kärsivät samasta.Sillä gynoidi tyyppiä liikalihavuuden tai rasvan jakautuminen, ylimääräinen rasva ovat talletettu jonnekin lonkassa ja reiden alueilla. Lantion ovat pyöristettyjä ja niiden pakarat yleensä näyttävät normaalia suurempi. Niinpä ihmiset, jotka ovat gynoidi lihavia kutsutaan päärynä lihavia, koska heillä on ruumiinmuodossa joka näyttää hämmästyttävän samankaltainen muoto päärynä hedelmää. Mutta siitä huolimatta tällainen, gynoidi lihavia yksilöitä sanotaan olevan paljon turvallisempi asema kuin androidi lihavia henkilöitä ne ovat vähemmän vaarassa kehittää kroonisten sairauksien yhteydessä lihavuuteen ja ylipainoon.

1. Android lihavilla yksilöt ovat taipuvaisempia lihavuuteen liittyvien sairauksien verrattuna gynoidi lihavia.