Ero Sokeri ja hunaja Sokeri vs Hunaja

Hunaja ja sokeri ovat makeutusaineet, joka sisältää fruktoosia ja glukoosia. Hunaja on luonnontuote taas sokeri on ihmisen aiheuttama. Hunaja on kultainen väri ja nestemäisessä muodossa. Toisaalta, sokeri on valkoinen ja nähdään jyvinä. Sekä sokeri ja hunaja voidaan vaihtaa kulinaarisia käyttötarkoituksia, mutta ne ovat todella erilaisia.

Hunaja on joskus käytetty vaihtoehtona sokeria. Toisin kuin sokeri, hunaja säilyttää kaikki sen ominaisuuksista kuin sen ei käsitellä. Valmistuksen aikana sokeria, se menettää vitamiineja, proteiinia, entsyymejä, typpeä elementtejä, ja orgaaniset hapot.

Kuten on todettu, sekä sokeri ja hunaja sisältää fruktoosia ja glukoosia. Hunaja pidetään terveellistä kuin se tulee 1: 1 suhde glukoosia ja fruktoosia. Hunaja on myös hyvä siinä mielessä, että se sisältää alhainen kalorit verrattuna, että sokeria. Kun ruokalusikallinen sokeria sisältää 64 kaloria, ruokalusikallinen hunajaa sisältää 46 kaloria.

On myös tunnettua, että hunaja auttaa pitämään verensokeri hyvä valikoima. Sokeri kuitenkin tiedetään aiheuttavan äkillinen nousu veren sokeria. Tämä osoittaa, että sokeri ei ole hyväksi keholle ja niin hunaja on korvike.Koska hunaja on luonnollisesti makeampaa kuin sokeri, se voi olla todellinen korvike. Hunaja on myös mukana pienempi glykeeminen indeksi, mikä tarkoittaa, että se imeytyy ja infuusio hitaammin kuin sokeri.

Sokeri tulee korkea glykeeminen indeksi, joka voi lisätä veren glukoosipitoisuutta. Tämä voi johtaa ylensyöntiä. Siksi hunaja on parempi henkilöt, jotka haluavat laihtua.

Yhteenveto:

1. Hunaja on luonnontuote taas sokeri on ihmisen aiheuttama.
2. Hunaja on joskus käytetty vaihtoehtona sokeria.
3. Hunaja on kultainen väri ja nestemäisessä muodossa. Toisaalta, sokeri on valkoinen ja nähdään jyvinä.
4. Toisin kuin sokeri, hunaja säilyttää kaikki sen ominaisuuksista kuin sen ei käsitellä. Valmistuksen aikana sokeria, se menettää vitamiineja, proteiinia, entsyymejä, typpeä elementtejä, ja orgaaniset hapot.
5. Hunaja mukana tulee myös pienempi glykeeminen indeksi, mikä tarkoittaa, että se imeytyy ja infuusio hitaammin kuin sokeri.
6. Sokeri tulee korkeampi glykeeminen indeksi, joka voi lisätä veren glukoosipitoisuutta.