Ero pellavansiemenöljy ja kalaöljyPellavansiemenöljy? vs Kalaöljy

Pellavansiemenöljy ja kalaöljy pidetään hyvä terveys, koska ne molemmat sisältävät omega-3-rasvahappoja.

Katsokaamme joitakin eroja pellavansiemenöljy ja kalaöljy.

Kalaöljy sisältää kahdentyyppisiä Omega-3-rasvahapot eikosapentaanihappoa (EPA) ja Dokosaheksaeenihappo (DHA). Toisaalta, pellavansiemen sisältää enemmän omega rasvahappoja kuin kalaöljy. Se sisältää Omega 3, 9, ja 6. Se on nähty, että Pellavansiemenöljy sisältää noin 7700 milligrammaa omega-3 taas kalaöljy sisältää noin 300 milligrammaa omega-3.

Pellavansiemenöljy, jota kutsutaan myös pellavaöljy, uutetaan pellavan siemenistä. Toisaalta, kalaöljy on peräisin kudoksista rasvainen kala ja myös maksassa ja kalaa.

Verrattaessa tuotannon, kalaöljyä paljon käsitellään kuin pellavansiemenöljy. On myös nähty, että kalaöljy sisältää enemmän epäpuhtauksia kuin pellavansiemenöljy.

Vuonna kustannukset, pellavansiemenöljy on halvempaa kuin kalaöljyt puhdistuksessa jälkimmäinen on erittäin kallista.Toisin kuin kalaöljy, öljy peräisin flaxseeds saada kuivuneet, kun se altistetaan. Tämä antaa sille lempinimen 'kuiva öljyä.' Tämä laatu nopeasti kuivuva tekee öljyn paljon käytetty maali tarjoajien ja kitti. Pellavansiemenet on myös hyvä sydän-ongelmia ja auttaa potilasta voittamaan matalapaine, ummetus ja pehmentää ihoa.

Kalaöljy on tunnettua vähentää mahdollisuutta syöpien ja auttaa parantamaan immuunijärjestelmää. Kalaöljy on myös jumala että aivot ja sydän.

Kun tarkastellaan pellavansiemenöljy sivuvaikutuksia, se tunnetaan syöpää aiheuttavaksi. Joissakin henkilöt, pellavansiemen myös on johtanut joidenkin allergiat ja löysiä.

Ruoansulatushäiriöt, vatsavaivat ja närästys ovat yhteisiä kalaöljy sivuvaikutuksia.

Yhteenveto
Kalaöljy sisältää kahdentyyppisiä omega-3 rasvahappoja eikosapentaanihappoa (EPA) ja Dokosaheksaeenihappo (DHA). Toisaalta, pellavansiemen sisältää enemmän omega rasvahappoja kuin kalaöljy. Se sisältää Omega 3, 9 ja 6.
Pellavansiemenöljy, jota kutsutaan myös pellavaöljy, uutetaan pellavan siemenistä. Toisaalta, kalaöljy on peräisin kudoksista öljyinen kalat ja myös maksassa joidenkin kaloja.