Ero MSM ja ChondroitinMSM vs kondroitiini

MSM ja Chondroitin ovat luonnollisia yhdisteitä esiintyy nivelissä. Niitä käytetään lievittää nivelkipuja ja tulehdus nivelissä. Niveltulehdus on normaali, joka liittyy nykyään yleisesti ikääntymiseen, ja monet tulehdusta ja ei-steroidiset huumeet kuten aspiriini ja ibuprofeeni ovat määrätty nivelkipuja tai nivelvaivoista kipuja. Nämä lääkkeet on monia sivuvaikutuksia, ja kolme luonnossa esiintyviä yhdisteitä; MSM, Chondroitin, ja glukosamiini ovat yleensä määrätty lievittää kipua ja hidastaa etenemistä niveltulehdus aiheuttamatta aiheuttamat haittavaikutukset muiden lääkkeiden. Tämän tyyppinen 'kulumisesta' niveltulehdus on nimeltään nivelrikko.

kondroitiini
Kondroitiini löytyy kondroitiinisulfaattia muodossa nivelissä. Se on luonnollinen ruston aineena. Ensisijainen tehtävä Chondroitin on imeä vettä pitääkseen ruston kuohkea ja sammutettua. Toinen tärkeä tehtävä Chondroitin on poistaa ja hidastaa eroosiota rustoa. Eroosiota rustoa tapahtuu tiettyjen entsyymien. Nämä entsyymit heikentää ruston ja ruston menettää kimmoisuutensa ja halkeamat näkyy niitä. Nivelrikko vastaa pienenee luonnollisen kondroitiinisulfaattia rusto joka johtaa kipua ja nivelten jäykkyyttä. Näin voidaan vähentää kipua ja jäykkyyttä sekä hydraatti ja pitää rusto kuohkea, täydentää tämän luonnollinen yhdiste on määrätty auttamaan potilaalle. Chondroitin on määrätty joko yhdistetään toinen yhdiste nimeltään Glukosamiini, tai se voidaan toteuttaa ilman Glukosamiini tabletin, nestemäisen täydentää tai kapseleina. Kondroitiini suositellaan kolme kertaa päivässä. Annos 1200 mg. on jaettu 3 annoksilla. Sillä ei ole toksisuutta ongelmia, jotka liittyvät joskus muiden yhdisteiden kanssa.

MSM
'MSM' tarkoittaa 'Metyylisulfonyylimetaani.' MSM on pidettävä tärkeimpänä lähteenä orgaanista rikkiä. Ensisijainen ominaisuus MSM on tehdä seinät solujen läpäisevä. Kun solujen seinämät tulee läpäisevä, toksiineja, ei-toivotut aineet, ja vapaat radikaalit ovat helposti ja tehokkaasti poistaa tai huuhdella ulos soluista. Toinen ominaisuus MSM on estää loisia kiinnittymästä itse keuhkoihin ja ruoansulatuskanavan 's limakalvoja ja lopulta auttaa vähentämään tulehdusta. Vähentäminen tulehdus on tärkein syy, miksi MSM on määrätty nivelreuma. Se on luonnollinen anti tulehdus- ja kipulääke. yhdistettynä Glukosamiini, se auttaa vähentämään disfiguring ja tulehdusta nivelet, joka on tärkein ominaisuus nivelreuma. uskotaan myös, että muut kuin vain lievittää kipua ja tulehdusta, se myös auttaa poistamaan toksiineja nivelet mikä saattaa johtaa yhteisiin ongelmiin. MSM annos 2000 mg. suositellaan jaettu 3 annoksina päivittäin.Yhteenveto:

1. 'MSM' tarkoittaa 'Metyylisulfonyylimetaani'; Kondroitiini on periaatteessa kondroitiinisulfaattia muodossa nivelissä.
2. MSM auttaa säätelyssä nivelreuma; Kondroitiini auttaa säätelyssä nivelrikko.