Ero Soymilk ja laktoosittoman maidonSoy Milk vs laktoosittoman maidon

Soijamaito ja laktoosittoman maidon ovat maitotuotteita, jotka käyttävät ihmiset, joilla on laktoosi-intoleranssi. Sekä Soymilk ja laktoosittoman maidon on omat ansiot ja valinta riippuu henkilö 's mieltymykset ja terveyttä.

Laktoositon maito on sentin prosenttia puhdasta maitoa lukuun ottamatta, että se ei sisällä laktoosia. Se sisältää laktaasin entsyymejä, jotka hajottavat laktoosia yksinkertaisia ​​sokereita galaktoosia ja glukoosia. Kun sokeri hajoaa, se on helppo henkilöille, joilla on ongelmia laktoosin. Laktoositon maito sisältää lähes sama kaloreita ja ravinteita kuten normaalissa maidossa. Vaikka Laktoositon maito ei sisällä laktoosia, se on sama kalsiumpitoisuus kuin normaalin maidon.

Soymilk ei sisällä laktoosia ja kaseiini. Soijamaito on johdettu soijapapukasvi. Jopa henkilöt, joilla ei ole mitään ongelmia laktoosin ja kaseiini voi ottaa Soymilk, koska sen katsotaan olevan terve juomaa. Erinomainen E-vitamiinin lähde ja lesitiiniä, Soymilk tulee vähemmän tyydyttyneitä rasvoja kuin normaali maito. Aivan kuten Laktoositon maito, Soymilk myös sisältää saman määrän kaloreita. Soijamaito myös ei sisällä kolesterolia.Verrattaessa valkuaispitoisuus Laktoositon maito ja soijamaitoa, jälkimmäinen on korkeampi proteiinia. Kuitenkin, soijamaito ei sisällä yhtä paljon kalsiumia kuin Laktoositon maito.

Verrattaessa maku, Laktoositon maito on makeampi kuin soymilk. Toisaalta, soijamaito on eri maku. Soijamaito tulee eri makuja kuten vanilja ja suklaa.

Yhteenveto
1. Laktoositon maito on sentin prosenttia puhdasta maitoa lukuun ottamatta, että se ei sisällä laktoosia. Soijamaito on päiväkirja tuote, joka ei sisällä laktoosia ja kaseiini.
2. Soymilk on johdettu soija kasvi.
3. Laktoositon maito sisältää laktaasin entsyymejä, jotka hajottavat laktoosia yksinkertaisia ​​sokereita galaktoosia ja glukoosia.
4. Myös henkilöt, joilla ei ole mitään ongelmia laktoosin ja kaseiini voi ottaa Soymilk, koska sen katsotaan olevan terve juomaa.
5. Verrattaessa valkuaispitoisuus Laktoositon maito ja soijamaitoa, jälkimmäinen on korkeampi proteiinipitoisuus.
6. Laktoositon maito on makeampi kuin soymilk. Toisaalta käsi soijamaito on eri maku.
7. Soymilk ei sisällä yhtä paljon kalsiumia kuin Laktoositon maito.