Ero Abs ja Six PackAbs vs Six Pack

Ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen olisi mukava olla äänisen vatsa, koska se näyttää ja tuntuu hyvältä, puhumattakaan lukuisia terveyshyötyjä, jotka tulevat prosessiin; ja jossa 'julkkis-näyttää' villitys liittymällä kuudesta Pack vimma, se voi vain pahentua. Kuusi pack abs on myös tullut seksisymboli lajittelujen on oltava niille tietyillä aloilla, erityisesti media- ja viihdemaailman. Kuitenkin äänisen vatsa kestää ton työn ja kurinalaisuutta saavuttaa. Koko konsepti vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta tarvitsee suurta kuria panna toimeen, ja pitää siitä kiinni. Saada kuusi Pack, tarvitset paljon omistautumista, kärsivällisyyttä, ja tietynlainen rutiini, mutta tulokset ovat hyvin arvoinen aikaa.

Yksi asia on muistaa, että se on hyvin mahdollista saada hyvin pehmentänyt abs, mutta ne eivät näy, jos on rasvakerros päälle. Juuri sanoi, että on mahdollista saada pehmentänyt abs ilman Six Pack näyttää. Totta, abs harjoitukset auttavat rakentaa voimaa, ja voi olla väljähtyä your abs, mutta et koskaan näe Six Pack jos 's rasvakerros. Salaisuus sitten on työtä saada kuusi Pack abs.

Jotta sävy abs ja saat kuusi Pack näyttää, sinun täytyy polttaa rasvaa ja rakentaa lihas. Ennen kuin aloitat, sinun on selkeä käsitys siitä, mitä abs todella. Toisin kuin monia vääriä teorioita, niiden todellinen ensisijainen tehtävä on säilyttää oikea asento sekä selkärangan vakauttamiseen, ja he tekevät tämän yhdessä selkälihaksia. Tämän vuoksi on lähes turha kouluttaa abs ilman työtä selkää niin hyvin, koska tämä johtaa epätasapainoon selkärangan tukemiseen lihaksisto.Sinun täytyy käyttää paras harjoituksia abs, joka toimii koko ydin ylikierroksilla tukemaan selkärangan. Jotkut parhaista harjoitukset ovat kuolleet-hissit ja kyykky, sillä ne toimivat koko ydin lihaksia ja antaa paremmin koordinoitua lihasrakennusta. Johtuen siitä, että nämä harjoitukset toimivat monissa muissa lihaksia, se johtaa nopeaan rasvaa tappio elimeksi recuperates. Kun rasva on hoidettu, ja abs pehmentänyt, tarkennus voidaan laittaa harjoituksia, jotka saavat kuusi Pack näyttää nopeammin, ja nämä ovat rutistus ja sit ups.

Yhteenveto:
Abs viittaavat hyvin pehmentänyt vatsan lihaksia, kun taas kuusi pakkauksissa ovat ulkonevat lihakset yli hyvin pehmentänyt abs.
Se 's mahdollista saada hyvin äänisen abs (litteä vatsa) ilman Six Pack.
Se 's myös mahdollista käyttää hyvin pehmentänyt abs, mutta rasvakerros päälle, ja saadakseen kuusi Pack yli your abs, sinun täytyy polttaa rasvakerros.