Ero Deadlifts ja Romanian DeadliftsDeadlifts vs Romanian Deadlifts

Kuntoilu ja pohtii lihakset on tavallista rutiinia urheilun harrastaja. Yksi voi oikeastaan ​​selviytyä aktiivista elämäntapaa lisäämättä kestävyys tai rakentaa tarvittavat lihaksia. Vaikka urheilijat suorittaa erilaisia ​​liikuntamuotoja tarvitaan niiden olevan tehokkaita valitsemassaan urheilu, on olemassa erilaisia ​​liikunta liikkeet voivat olla yhteisiä urheilun harrastaja.

Deadlifts voi olla yksi suosituimmista liikuntamuotoja kaikkea yhdessä punnerruksia ja rutistuksia. Tämä harjoitus voi olla tehokas vahvistamaan jalkojen ja selän lihaksia. Sitä voidaan kuvata yhdistettä maa liike, joka liittyy käytön baarissa tai barbell.

On olemassa useita liikkeitä, jotka sisältyvät deadlifts. Urheilija voi suorittaa säärissä on baari, jossa hänen on tarkoitus olla niin lähellä bar mahdollisimman lyhentää etäisyyttä bar 'painopistettä ja että nostajan. Tämä voi olla hyödyllistä vipuvaikutusta asentoon. seuraava askel on hengittää syvään lisätä vatsaontelon sisäisen paineen.
Tämän jälkeen nostaja pitäisi pakottaa hänen abs, mitkä antaa hänelle luonnollista vyö joka osaa jäykistää hänen alaselän ja vatsalihaksia. Tämä olisi tehokkaampaa, kun nostaja käyttää todellisen hihnan juuri niin vatsa paineistetaan vasten kiinteää hammasraudat. Muista välttää nykiminen painon irti lattiasta. Pikemminkin nostimet pitäisi työntää pois maasta kehittämisen jälkeen korkeatasoista koko kehon jännitystä.

Nostaja pitäisi sitten pitää baarissa vastaan ​​hänen kehonsa koko hissin maksimoida vipusuhteita. Viimeistele siirto voimakas työsulku supistuminen välttäen hyperextending alaselän ja supistuva pakara.
Doing deadlifts voivat olla tehokkaita rakentaa kestävyyttä ja parantaa teho mahdollisia yksilön. Ne voivat myös olla tehokkaita lisäämällä massa kehon ja kehittää jäykkyys samalla estäen vahinkoa toimintaan, joka voi vaatia yksittäisiä pysähtyä ja taivuttaa selkäänsä. Deadlifts kuitenkin, sekoitetaan usein romania deadlifts.

Sekä deadlifts ja Romanian deadlifts edellyttävät baarissa tai barbell, mutta ero on peräisin liikkuu tapahtuu nostimen näissä kaksi harjoitusta. Urheilijat tekevät Romanian deadlifts pitää tanko pois lattiasta, suorittamista mikä näyttää olevan jäykkä-jalkainen deadlift. Romanian deadlift on suositeltavampaa aloittelijoille, koska se mahdollistaa polvet taipua hieman ja antaa nostin harjoitella tavoista, joilla hän voi työntää lantiota takaisin pidemmälle ja siten valmistelemaan hänen säännöllistä deadlifts.Sekä säännöllinen Maastaveto ja Romanian maastaveto voi olla tehokas kehittämään vahvempia takareisien ja pakaroiden lihaksia, paitsi että Romanian Maastaveto vaatii nostajan pitää tangon tiiviissä yhteydessä jalat koko hissi. Teet Romanian deadlifts, voi siksi olla helpompaa verrattuna tavalliseen deadlifts.
Tyypillinen liikkuvat suorittamalla Romanian Maastaveto sisältää säilyttäen polvet suoraan kuin baarissa liukuu alas jalat ja lantion työnnetään takaisin kauemmas. Tämä voi hyvin kohdistaa takareisien ja pakaroiden lihaksia aiheuttamatta stressiä lihaksia löytyy alaselän.

Yksinkertaisesti sanottuna, Romanian deadlifts ovat samanlaisia ​​kuin perinteinen deadlift, paitsi että ensimmäinen sisältää liikkeitä, jotka kehittävät joustavuutta hamstrings. Tavanomainen deadlifts liittyy taipumista polvet, kun taas Romanian deadlifts ei. Näin ollen voidaan sanoa, että on olemassa vähemmän uusia laajennuksia, kun suoritetaan Romanian deadlift verrattuna perinteiseen deadlift. Vaikka Romanian deadlifts kohdistaa gluteeni ja kinnerjänne, säännöllinen Maastaveto rekrytoi nostaja 's neloset ja soleukselle yhdessä lihaksia alaselän.

Saattaa olla hienoisia eroja näiden kahden suhteen liikkeitä, mutta nämä liikuntamuotoja voi antaa vaihtelevia tuloksia urheilijoille. Ne, joilla on erittäin joustava elimet, jotka voivat hyperextend polvilleen ovat täydellinen esiintyjät Romanian deadlifts takia minimoida harjoituksen vammoja mukana.

Yhteenveto:

1. Sekä deadlifts ja Romanian deadlifts että siinä käytetään baari tai barbell.
2. Säännöllinen deadlifts sisältyy taipumista polvet taas Romanian deadlifts ovat enemmän kuin jäykkä-jalkainen nosto.
3. Deadlifts kohdistaa soleukselle ja neloset kun Romanian deadlifts parantaa joustavuutta hamstrings ja gluteeni.