Ero Xenical ja AlliXenical vs Alli

Kuten määrä lihavia ihmisiä kasvaa, niin ei määrää kysyntä laihtuminen järjestelmiä ja interventioita. Laihtuminen ja ruokavalio teollisuus on sanottu olevan arvoltaan miljardi dollaria plus. Mukana tässä ovat eri pillereitä, jotka voi ostaa markkinoilla. Kaksi suosittua pillereitä ruokavalion ja laihtuminen markkinoilla ovat Xenical ja Alli.

Olkaamme puuttua eroista Xenical ja Alli. Ensinnäkin, nämä pillerit eivät oikeastaan ​​laihdutusvalmisteita joka tukahduttaa ruokahalua, vaan nämä ovat rasva-esto pillereitä. Alli on yksi tulokkaita näitä rivejä lääkettä. Se on rasvaa esto, joka on sanottu olevan erittäin tehokas estämään rasvaa kehossa. Yksi ei tarvitse reseptiä ostaa tämän pilleri. Se on OTC tai itsehoitolääke. Xenical, toisaalta, ei ole uusi markkinoilla. Sen on kuitenkin reseptiä lääkäri ennen kuin sitä voidaan käyttää.

Alli ja Xenical on erilaisia ​​annoksia ja tehot. Xenical on kaksinkertainen annosteluun Alli. Xenical on 120 mg. annos taas Alli on 60 mg. annostus. Molemmat lääkkeet toimivat estämällä rasvojen imeytymistä elimistöön. He myös entistä voimakkaampi, jos molemmat ovat käytössä liikunnan aikana ja säilyttäen vähärasvainen ja Vähähiilihydraattinen ruokavalio.

Nämä lääkkeet on myös niiden sivuvaikutuksia, tietenkin. Rasvat, että estetään, ja imeytyy lääke tulee ulos kehon kautta suoliston. Niinpä ilmeinen sivuvaikutukset ovat usein suoliston liikkeitä. Ei voi olla myös suoliston ja vatsasairauksia kuten ripulia. Tämä tapahtuu, kun runsasrasvainen ruokavalio kulutetaan ennen lääkkeen käytön. Toinen sivuvaikutus on, että rasvaliukoisia vitamiineja ja ravinteita ovat myös erittyy. Joten on suositeltavaa käyttää multivitamins ottaen näitä lääkkeitä.Alli voi ostaa aloituspakkauksen markkinoilla. Tämä on etu alkajaisiksi, koska ne voivat olla oppaan ottaen tämän huumeen sekä niiden laihtuminen suunnitelma muutaman viikon jopa kuukauden. Kun otetaan tämä lääke on silti suositeltavaa käyttää ja osallistua ruokavaliota.

Xenical, toisaalta, koska sillä on suurempi annostus voi olla enemmän tuloksia ja enemmän haittavaikutuksia samoin. Tätä suositellaan erittäin ylipainoisten ja lihavien tyypin 1 ja 2 yksilöitä.

Yhteenveto:

1. Alli on OTC huumeita, kun Xenicalin vaatii reseptiä.
2. Xenical on saatavilla 120 mg. kun Alli on saatavana 60 mg.
3. Molemmat lääkkeet toimivat estämällä rasvojen suolistossa.