Ero Weed ja PotWeed vs Pot

Weed ja pot ovat kaksi eri nimiä samalle huume nimeltä marihuana. Niitä tuotetaan naaraskasveissa Cannabis sativa. Kukinnan alkuun kuivataan tuottaa ruohoa. 'Weed' ja 'pot' ovat yleisiä termejä, ja 'pot' pidetään slangia. Sitä käytetään psyykenlääkkeet. Weed ja pot käytetään myös lääkkeiden, henkinen, ja virkistyskäyttöön.

Tärkeimmät yhdiste löytyy rikkakasvien ja pot on tetrahydrokannabinoli eli THC. Vaikka on olemassa lähes 400 eri yhdisteitä esiintyy kannabis, rikkakasvien ja pot nimenomaan on THC.

Weed ja pot kerran kulutetaan tuotteita ja näyttää psykoaktiivisten sekä fysiologisia vaikutuksia. Se kestää noin kymmenen mikrogrammaa joka kilo tahansa kehon paino alkaa sen vaikutus. Yleisin tapahtuvat muutokset henkilö käytön jälkeen rikkakasvien tai pot on lisääntynyt sydämen syke, muuttunut käsitys, erityisesti mielialan henkilö vaihtaa rajusti, verenpaine laskee, keskittymiskyvyn puutetta ja koordinointia elimet, ja lyhyen aikavälin Muistin menetys. Weed ja potti näyttää sekoitus ominaisuuksia, kun kulutetaan kuten: alentavia, piristeet, ja hallusinogeenit, mutta näkyvin vaikutus on hallusinaatioita.

Weed ja pot käytetään virkistyskäyttöön ei ole laillista, mutta sen käyttö lääkinnällisiin tarkoituksiin on laillinen, ja sillä on monia dokumentoitu etuja. Joitakin lääkkeiden hyödyt saavutetaan rikkakasvien ja potti käyttö on pahoinvointi parantuminen AIDS ja kemoterapia potilaille, stimuloiva nälkä, alentaa silmänpainetta silmän jota pidetään tehokas glaukooman hoitoon. Toinen merkittävimmistä käyttötapoja on analgeetti tai kipulääkettä.

Hankkia lääkkeiden ruohoa, yksi on jäseneksi tietyn klinikoilla. Lääkäri 'suositus ja reseptiä on välttämätöntä hankkia jäsenyyden. On monia elintarvikkeita, jotka myydään lääkintäkäyttöön ja joidenkin niin yksinkertaista kuin rikkakasvien ja pot brownies.Paljon tutkimusta on tehty määrittämään pitkän aikavälin vaikutukset rikkakasvien ja potin käytöstä. Paitsi lyhytaikaiseen käyttöön, ei tutkimus on pystynyt antamaan merkittäviä tuloksia. Kuten jo tiedämme, on olemassa ero riippuvuuden ja riippuvuuden. Se ei ole vielä olennaisesti todistettu tutkimuksissa että pitkäaikainen käyttö rikkakasvien aiheuttaa riippuvuutta.

Monet potilaat ovat tietysti riippuvaisia ​​rikkakasvien lääkinnällisiin tarkoituksiin, mutta se 's onko sen pitkäaikainen käyttö aiheuttaa älykkyyttä ja muistin ongelmia tai sairauksia, kuten skitsofreniaa ei ole esitetty tähän mennessä. Tutkimuksessa onko käyttö rikkakasvien ja pot johdot henkilö taipuvaisempia kohti kovempaa esimerkiksi heroiinin ja kokaiinin on tuottanut tuloksia, jotka sekoitetaan.

Yhteenveto:

1. Weed ja pot ovat kaksi eri annetut nimet marihuana.