Ero Adequan ja LegendAdequan Vs Legend

Oletteko nostaa hevosia? Jos et, ehkä olet jo törmännyt mieleen huolestuttavaa ehtoja, että hevosten yleensä kokemusta kuten ns ei tarttuvien rappeuttavat nivelsairaudet, jotka edistävät hevosia ontua. Vastaamaan tällaisiin, eläinlääkärit käyttävät erikoisuus lääkkeitä, joiden sanotaan tehokkaasti lievittää kunnossa. Joista kaksi on Adequan ja Legend.

Ei saa puolueellinen mutta Adequan on nähty olevan tehokkaampi lääke valinta, kun huomioon mainittu varsinkin kun kyse on pitkäaikaista hyötyä. On monia syitä, miksi eläinlääkärit tuli tähän johtopäätökseen.

Adequan kopioidaan ensimmäinen valinta lääkitys torjua nivelperäisissä sairaudet, kuten niveltulehdus. Teknisesti, Adequan tunnetaan polysulfatoidut glykosaminoglykaani '' luonnon rakennusaineita hevosen 's rusto muodostavat. Siten ne voivat olla terveellisin nivelet mahdollista, niiden kaikkien on otettava jotain, joka edistää kasvua terve rusto . Tämä on juuri se syy, miksi Adequan on ollut kilpailun kärjessä.

Kun pistetään, tämä lääke tunkeutuu syvälle niveliin ja sekoittuu itselleen muiden luonnollisten komponentteja, jotka kehittävät yleensä nivelet.Kilpailevat huumeiden Adequan mukana muiden aktiivisten komponenttien kuten kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia, jotka tuskin absorboituu hevonen 's gut ellei sitä ensin yhdistettynä tiettyyn monimutkainen suuri molekyyli' 'THE polysulfatoidut glykosaminoglykaanin.

Legend on toinen lääke hallita tai estää saman kunnossa. Tämä on kuitenkin eri Adequan koska sen komponentti on Hyaluronihappo (HA). Tämä happo on ensisijainen osa hevonen 'luonnollinen nivelvoidevalmistetta (ne vastaavat voitelu kaksi kokouksen luita liitoksen risteyksessä). Ruiskuttamalla sitä suoraan niveliin, Legend saavuttaa mainittu voiteleva vaikutus, sekä, joka on terapeuttinen anti-tulehdusreaktiota.

Anti-inflammatorinen reaktio on saavutettavissa niin lyhyt kuin 2 päivää koko viikon 'aika. Siksi Legend on määrätty niille, jotka haluavat olla nopeampi toivottava muutos heidän hevosen' nivelet (lyhytaikainen). Sillä Adequan sanotaan palvelemaan ensisijaisena tarkoituksena noin 8 viikon kuluttua injektio (pitkäaikainen). Tämä on riittävästi aikaa vahingoittuneen rusto parantua ja antaa yhteisen terveellisemmän tilaa tulevia kulumisesta.

Toisin kuin muut lääkkeet, HA Legend esiintyy luontaisesti hevonen 's järjestelmä joten sitä ei voida havaita positiivisena saanti kiellettyjen huumausaineiden hevosille että erityisesti harjoittaa hevostapahtumiin.
1. Adequan koostuu polysulfatoidut glykosaminoglykaanin taas Legend on hyaluronihappoa.