Ero musta ja Englanti saksanpähkinöitäMusta vs Englanti saksanpähkinöitä

Sekä musta saksanpähkinät ja Englanti saksanpähkinöitä kuuluvat samaan sukuun, Juglans.

The Black saksanpähkinä on alkuperältään Yhdysvalloissa, kun taas Englanti saksanpähkinät, joita kutsutaan myös Persian saksanpähkinät, saanut alkunsa Persiassa.

Kun tarkastellaan musta saksanpähkinä ja Englanti saksanpähkinä, musta saksanpähkinä puu viljellään pääasiassa sen puun ja myös nutmeat. Nutmeat käytetään laajalti aromeista ja otteita. Toisaalta, Englanti saksanpähkinöitä käytetään enemmän kuin mutteri koska ne ovat syötäviä.

Nyt verrataan kuori, Englanti saksanpähkinä on pehmeä ja ohut kuori, mikä tarkoittaa, että se on helppo murtaa sitä. Toisaalta, musta saksanpähkinä on paksu kuori. Toisin kuin Englanti saksanpähkinöitä, musta saksanpähkinät on vihreitä kuori. Musta saksanpähkinät myös mukana voimakas haju verrattuna Englanti saksanpähkinöitä, joilla on hyvä maku. On tämä hyvä maku, joka on tehnyt Englanti saksanpähkinöitä suosittu sen käyttö paistetaan elintarvikkeita ja jäätelöä.Vaikka liha voidaan helposti ottaa pois kuoren Englanti saksanpähkinä, se on vaikea ottaa lihaa musta saksanpähkinä kuori. Tämä johtuu siitä, että musta saksanpähkinä kuori kasvaa lihaan.

Sekä musta saksanpähkinät ja Englanti saksanpähkinöitä on samanlainen ravintosisällön. Kuitenkin musta pähkinät tiedetään olevan enemmän proteiinia ja rasvaa verrattuna muihin saksanpähkinät. Sekä musta ja Englanti saksanpähkinöitä sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja ja alfalinoleenihappo.

Nyt, katso Englanti ja musta saksanpähkinä puita. Englanti saksanpähkinä puu on sileä ja pehmeä kuori jos sillä musta saksanpähkinä puu on kuori, joka on uritettu.

Yhteenveto:

Musta saksanpähkinät ovat kotoisin Yhdysvaltain taas Englanti saksanpähkinät, joita kutsutaan myös Persian saksanpähkinät, saanut alkunsa Persiassa.

Musta saksanpähkinä puu viljellään pääasiassa sen puun ja myös nutmeat. Toisaalta, Englanti saksanpähkinöitä käytetään enemmän kuin mutteri koska ne ovat syötäviä.