Ero nopea ja hidas nykäistä LihaksetFast vs Hitaasti Twitch Lihakset

Urheilussa tieteen, emme ole varmoja, että muutaman runko rakenteet ovat parempia kuin toiset. Ne voivat saada mahdollisimman pitkälle ja etu, jos henkilö on nämä kehon rakenteita. He saavat nauttia voittaa osan sijaan menettää osan. Tietenkin niiden täytyy myös harjoitella kovasti saavuttaakseen tämän feat.

Kiitos urheilu tutkijat, he voivat tutkia, mitkä lihakset ovat joka ja joka on parempi tai huonompi. Lihakset, erityisesti meidän lihaksia koostuvat lihassyiden. Nämä lihassyiden ovat nimeltään myosyytteja. Nämä myosyyteissä sisältävät myofibrilli joka aiheuttaa lihaksen supistumisen. Lihassyiden on jaoteltu kahteen pääryhmään, nimittäin: hidas nykäistä (Type 1) lihassäikeiden ja nopeasti nykäistä (tyyppi 2) lihassyiden. Pyrkikäämme erottaa molemmat.
Hidas nykäistä lihaksen kuidut ovat suuria tapahtumia, kuten maratonia ja pyöräily. Miksi? Koska hidas nykäistä lihassyiden kuluttavat happea hitaasti joten se tuottaa enemmän polttoainetta, jonka keho tarvitsee. Se välähtää hitaammin kuin nopeasti nykäistä lihaksen. Tuloksena on väsymys on vähemmän todennäköistä hetkessä, koska hidas nykäistä lihaksen kuluttaa energiaa hitaammin.
Fast nykäistä lihassyiden, toisaalta, ovat vastakohta hitaasti nykiä lihassyiden. He palo nopeammin kuin hidas nykiä. He myös kuluttavat ja polttaa energiaa nopeammin. Siten väsymys on nopeasti ilmeinen. Väsymys on todennäköisempää hetkessä verrattuna hidas nykäistä lihassyyn. Tämän tyyppinen lihaksen on myös erittäin korkea lihaksen supistumisen.

Nämä erot näyttävät vaikuttavan miten lihakset reagoida koulutus- ja liikunta, ja jokainen kuitu tyyppi on ainutlaatuinen kyky supistua tietyllä tavalla. Ihmisen lihakset sisältävät geneettisesti määräytyvä molempia hitaasti ja nopeasti kuitutyyppejä. Keskimäärin meillä on noin 50 prosenttia hitaita twitch ja 50 prosenttia nopeasti lihassoluja useimmissa lihakset siirrossa käytetyt. Kuitenkin se eroaa urheilijoiden keskuudessa. Sprinters sanotaan olevan 80% nopeasti lihassoluja. Toisaalta, maratonjuoksijat on 80% hitaasti nykiä lihassyiden.Yhteenveto:

1. Hitaasti nykiä lihassyiden kuluttavat happea erittäin tehokkaasti, mutta nopea nykäistä lihassyiden kuluttavat happea heti.
2. hidas nykäistä lihassyiden, väsymys tapahtuu hitaasti. Nopeasti nykäistä lihassyiden, väsymys tapahtuu nopeammin.
3. pikajuoksijat, on 80% nopeasti nykäistä lihassyiden kun maratoonarit on 80% hitaasti nykiä lihassyiden.