Ero Kauralese ja Wheat BranKauralese vs Wheat Bran

Bran on sivutuote jäljellä käsittelyn jälkeen kovan ulkokerroksen viljaa. No, tässä me tarkastelemme Kauralese ja vehnän leseet. Kauralese ja vehnän leseet eivät ole samat niiden laatua ja rakennetta. Yksi voi törmännyt monia eroja näiden kahden välillä.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Kauralese ja vehnän leseet, on kuitutyypin, että ne molemmat sisältävät. Vaikka vehnän leseet muodostuu liukenemattomia kuituja, kauran leseet koostuu liukenevia kuituja.

Kuten vehnän leseet kuidut ovat liukenemattomia, ne kulkevat kehosta imeytymättä. Liukenemattomat kuidut pehmenevät kun ne kulkevat eri ruumiinosat, ja ne irtotavarana ulosteesta, joka aiheuttaa nopeaa poistamista jätteen. Toisaalta, oat bran kuidut ovat liuenneet, ja muodostaa geelin. Koska liukoisen kuidun sekoittuu sappihappoja suolessa, se auttaa poistamaan kolesterolia.

No, molemmat leseet tiedetään auttaa ylläpitämään ruoansulatuskanavan terveyttä. Lisäominaisuutena kauraleseestä, on, että se auttaa alentamaan huono kolesterolitasoa elimistössä.

Kuten myös sisältö, sekä Kauralese ja vehnän leseet ovat erilaisia. Puolet kuppi vehnäleseitä sisältää noin 12 g kuituja, 60 kaloria ja yksi gramma rasvaa. Se on myös hyvä lähde B-vitamiinia, kuten niasiini ja B6. No, yksi puoli kupillista Kauralese sisältää 7 g kuitua, 150 kaloria ja 3. 5 g rasvaa. Kauralese on myös hyvä lähde folaatin ja tiamiinin.Yhteenveto:

1. Vehnäleseitä koostuu liukenemattomia kuituja; oat bran koostuu liukenevia kuituja.

2. liukenemattomia vehnän leseet kuidut pehmenevät kun ne kulkevat eri ruumiinosat, ja ne irtotavarana ulosteesta, joka aiheuttaa nopeaa jätteiden hävittämisestä. Kauralese kuidut hajoavat ja muodostavat geelin. Koska liukoisen kuidun sekoittuu sappihappoja suolessa, se auttaa poistamaan kolesterolia.

3. Puolet kuppi vehnäleseitä sisältää noin 12 gm kuitua, 60 kaloria ja yksi gramma rasvaa. Yksi puoli kupillista Kauralese sisältää 7 g kuitua, 150 kaloria ja 3. 5 g rasvaa.