Ero South Beach ja AtkinsSouth Beach vs Atkins

Ruokavalio ja laihtuminen on tullut villitys enemmän terveyden tajuissaan yleisölle nykyään. Tässä suhteessa ihmiset kokeilla joka tarvittavat keinot tulla ulos lopullinen luku. Ruokavalio on usein ensimmäinen askel saavuttaa sellainen tavoite. On olemassa paljon ruokavalio hoito noin mutta joista kaksi on tullut yhä suositumpia nykyään. Nämä ovat South Beach ruokavalion ja Atkinsin dieetti. Kaksi on useita yhtäläisyyksiä sekä eroja.

Molemmat ruokavalion keskittyä ajatukseen alhainen hiilihydraatteja. Ne ovat rakenteeltaan lähes samalla tavalla. Molemmat ovat ensimmäisen vaiheen, toisen vaiheen ja kunnossapito vaiheita. Molemmat alkavat eräänlainen rajoitus tiettyjen elintarvikkeiden noin 14 päivää. Atkin 's Induktiovaihe nähdään olevan homologinen että South Beach' s Vaihe I valikoita, vaikka tämä voi vaihdella hieman riippuen yksittäisistä ruokaa parempana. Hitaasti joitakin hiilihydraatteja runsaasti elintarvikkeita tehdään toisella vaiheiden paikalla hiilihydraatti raja yksilön. Kun toivottavaa paino on saavutettu, sekä ruokavalio hoito mennä ylläpitovaiheessa. Ne perustelevat ruokavalintoihin mitä pidetään hyvää ja mikä huonoa kaasutin tietyistä indeksien kuten glykeeminen indeksi South Beach ja kaasutin tikkaat muille. Kuitenkin carb tikkaat perustuu myös pois glykeeminen indeksi. Kuten odotettua, sekä ruokavalion myös vastustamaan kulutusta elintarvikkeiden runsaasti transrasvoja.

Huolimatta kaikista näistä yhtäläisyyksistä, kaksi ruokavalio hoito silti pitää jotkut silmiinpistävää eroja. Niillä on erilaiset näkemykset rasvaa neuvoja. South Beach keskittyy vähentämällä tyydyttyneen rasvan saanti voita tai tumma liha. Se nojaa enemmän tyydyttymättömiä rasvoja, kuten oliiviöljy. Omega-3-rasvahapot eivät myöskään jäänyt neuvoja. Päinvastoin, Atkins ruokavalio neuvoo ruokavalio harrastajat toteuttaa erilaisia ​​rasvoja, joka sisältää tasapaino, ei vain Omega-3, mutta myös omega-6. Liian paljon saanti jommankumman lannistunut. Tarjoaminen voita saanti on paljon vapaampaa kuin hyvin.

Counting hiilihydraatteja on myös hieman erilainen näiden kahden välillä. South Beach ehdottaa carb osa laskemalla vastakohtana Atkin 's carb gramma laskentaa. Tämä tarkoittaa, että jälkimmäinen lasketaan kaikki sulava hiilihydraatti-rikas elintarvikkeita (non-kuitu). Sinua pyydetään laskemaan päivittäin hiilihydraatteja syönyt gramma. Kääntäen, South Beach nähdään ottamaan yksinkertaisempi carb laskee. Kaikki muut carb lähteet sisältyvät laskea nojalla lukumäärää tai kokoa osia. myös tämä ruokavalio doesnt 't raja ei-tärkkelyspitoisia kasviksia laskea.1. Atkins käyttää kaasutin tikkaat taas South Beach käyttää glykeeminen indeksi.

2. Atkins neuvoo saanti tasapaino eri rasvan lähteitä, jotka sisältävät omega-6 ja tyydyttyneiden rasvojen voita toisin South Beach ruokavalio, joka rajoittaa voita saanti ja keskittyy ainoastaan ​​sellaisten Omega-3.