Ero kaloreita ja rasvaa kaloriaKalorit vs rasvakaloreiden

'Terveys on rikkautta'. Mutta purkauksia pikaruokaa aterioita aamiainen, lounas, päivällinen ja välikäsiä, terveyttä ja hyvinvointia ehkä jo hyppäsi ikkunasta. Terveys bar ihmisten varmasti on mennyt ylhäältä alas, koska junks että tulva elintarvikkeiden markkinoiden ja huoleton elämäntapa, joka sopii sen kanssa. Sydän- ja verisuonitaudit ovat pumppaus kaavio C.O.D. ihmiset terveyteen kuolleisuutta; enemmän ja enemmän ihmisiä (jopa lapset nuoret kuin viisi vuotta vuotiaat) ovat tulossa lihavia; Uusi liittyvät sairaudet kolesterolia build ups tunnustetaan; ja paljon muita kauheita uutisia jouset jokapäiväistä siitä, mitä ihmiset syö ja sen tulokset.

Koska näistä asioista, terveyden tajuissaan yksilöt ovat muuttuneet liikunta, erityisruokavaliot, ja ravintolisät hoito, jotta ei uhriksi ruokaa, että ne toteuttaa. Tämä on erittäin hyvä. Se 'sa pro terveyttä ja hyvinvointia trendi, joka houkuttelee paljon ihmisiä kaikkialla maailmassa. Siitä on tullut kampanjan osallistujia, jotka tulevat kaikenikäisille, uros ja naaras, kaikilta elämänaloilta. Vaikka julkkikset kaikilla on erityisruokavalio tai personal trainer vain kuntoon ja olla terve.

Mutta silti, paljon ihmisen väestöstä ei voi tai ei liity tämän jalon kampanjan yksinkertaisesti koska se 's rasittava. Se vie paljon aikaa polttaa rasvat, joita kulutetaan. Venyttely, käynnissä, katsella mitä' s liikkeelle sisälle suu on vaikeampaa kuin vain käsitellä mitä ne yleensä nähdä peilistä. Vaikka se 'on hyvin kipeitä silmissä nähdä vartalon saastuttaisi kaiken ylimääräinen rasva ja selluliitti, se' on oikeastaan ​​helpompi ottaa kuin tehdä rasittava toimintaa. Kukaan ei todella haluavat lopettaa syömisen näitä herkulliset ja rasvainen hampurilaiset, ranskalaisia ​​ja burritos myydään kaikilla pikaruokaa alueilla.

Nuorilla on olla koulutettu näitä kysymyksiä. Getting terve ja pysyä kunnossa on kova työ, mutta sanonta 'terveys on rikkaus' ei ole vitsi myöskään. Oman kehon on ainoa ase saada läpi elämän niin teillä on suuri vastuu huolehtia siitä. Sinun täytyy pysyä huippukunnossa ja yksi tapa ja lienee helpoin tapa tehdä se on voitava oppia lukemaan Nutritional Facts ja laskea kalorien ja rasvan kaloreita sisältöä.

Kalori, aluksi, on energian yksikkö. Ravitsemustieteilijät kalori mitata määrä energiaa elintarvikkeita, jotka otat. Kalorit ryhmitellään ravintoa se tuli hiilihydraatteja tai rasvaa tai proteiinia. Kun tarkastellaan ravitsemus tosiasiat jokaisen elintarvikkeiden merkinnöissä juomia ja ruokaa, näet koko lasketun kaloreita koko tarjoilua. Tietäen kuinka lukea NF oman elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä tulee olemaan suuri apu terveydelle tietoisuus kampanja. Kaloria grammaa kohti proteiinia ja hiilihydraatit ovat tasavertaisina 4. Vaikka kaloria per gramma rasvaa on yhtä kuin 9.Peräisin rasvasta ovat tärkeimpiä kaloreita, että sinun pitäisi katsoa. Keskimääräinen henkilö tarvitsee vain 20-30 rasvakaloreiden jokapäiväiseen joka on yhtä kuin 50-80 grammaa rasvaa. Joten miten laskea kalori taso saat maidosta sen mittaaminen, jonka rasvapitoisuus? Jos maito on 8% grammaa rasvaa, kerro se 9 niin saat 72% kaikista grammaa rasvapitoisuus maidosta te 'uudelleen noin juoda. Että' s paljon rasvaa, kyllä. Useimmat rasvoja, jotka te kuluttaa jokapäiväisessä tuli kahteen ryhmään: monosaturated rasvat luonnollisista tai kasviöljyt kuten oliiviöljy ja tyydyttymättömiä rasvoja eläinten lähteistä, kuten juustoa ja voita ja lihaa.

YHTEENVETO:

Kalorit on energian yksikkö mitataan lämmön määrää löytyy ruokaa; kun rasva kalorit ovat määrä grammaa rasvaa löytyy ruokaa.