Ero Amfetamiini ja metyylifenidaattiAmfetamiini vs Metyylifenidaatti

Amfetamiinin on lääke, joka kuuluu perheeseen fenetyyliamiineihin joka indusoi tunnetta valveillaolon ja valppautta ihmiskeholle. ? Metyylifenidaattia, toisaalta, kuuluu luokkaan yhdisteitä, jotka tunnetaan paremmin piperidiini. ? Molemmat lääkkeet toimivat nautintoaine hermostoon. ? Amfetamiinista teko lisäämällä tiettyjä määriä kemikaaleja elimistössä jotka lisäävät sykkeen ja verenpaineen ohjaamaan yhtä 's toimia.? Metyylifenidaattirakeet toimii lisäämällä dopamiinin aivoissa lapset, joka luo tunteen ja tunteita ilo.? ylivilkkaushäiriö on usein sanottu olevan syy, miksi nämä lääkkeet otetaan.? kuitenkin, jos ne toteutetaan yli, joka on enemmän kuin yläpuolella tavallista reseptiä lääkärin, se saattaisi johtaa pysyvään saanti tai ehkä riippuvuus.

Kun se tulee on määrätty laillisesti, metyylifenidaattia on tyyppi lääkkeitä, jotka lopulta toimivat luomiseen dopamiinin elimistöön. ? Tätä vaikutusta pidetään yksi tärkeimmistä syistä, miksi lääkärit ja lääkärit määräävät niitä enemmän ADHD potilaille. ? Amfetamiinin, toisaalta, on tämä vaikutus on lisätä sydämen tuotos ja verenpaine, joiden avulla vaarallinen huume toteuttaa tapauksissa, joissa potilas on diagnosoitu verenpainetauti. ? On tiettyjä tutkimuksia, jotka on suoritettu, jolloin amfetamiini auttaa tuotannon dopamiinin kehossa. ? Tästä huolimatta metyylifenidaattia on edelleen suositumpi kahden kun se tulee reseptiä.Kun se tulee markkinointia ja katu myynti, amfetamiinin lääkkeitä paremmin myydään ne ovat tunnettuja lisätään suorituskykyä taso, kun viihdyttävä. ? Itse asiassa joissakin maissa lääkkeitä on kiellettyä myydä markkinoilla ei ole määrännyt, sillä ne voivat tulla varsin addiktoiva suorituskyvyn lisäämiseen. ? Metyylifenidaatin laajemmin hyväksytty oikeudellisen lääkealan kaupan. ? ? Kun se tulee saanti huumeiden, on tärkeää, että et ole ottanut mitään MAO-estäjät ennen metyylifenidaatin. Tämä johtuu siitä voi johtaa mahdollisiin tappava riskit, jotka voivat vaarantaa elämää. ? Sama pätee amfetamiinia. ? Kuitenkin yksi ero on, että ihmiset, joilla on synnynnäinen sydänsairauksien olisi otettava erityisen huolellinen, kun otetaan metyylifenidaatti, koska se voi johtaa äkilliseen kuolemaan. ? Nämä lääkkeet toimivat mahdollisesti hyvin psykiatristen sairauksien. ? Niiden tulisi kuitenkin olla asianmukaisesti määrätty laillistettu lääkäri.

Yhteenveto:
1. Amfetamiinin kuuluu phenythylamine yhdisteiden ryhmässä, kun metyylifenidaattia kuuluu ryhmään tunnettujen yhdisteiden piperidiini.
2. Metyylifenidaatti on määrätty lisätä dopamiinin taas amfetamiinia vähemmän määrätty, koska se nostaa sykettä ja verenpainetta enemmän.