Ero Lihasvoima ja LihaskestävyysLihasvoima vs Lihaskestävyys

Rakennus lihas on helpommin sanottu kuin tehty. Sinun täytyy käyttää, että ylimääräistä vaivaa, jos haluat katsoa kiinteämpi, saada lisää lihasvoimaa, ja kehittää lihasten kestävyyttä. Oikein toteutettu harjoitus suunnitelma on välttämätön, jos haluat saavuttamaan kunto tavoitteita.

Lihasvoima on kyky lihakset käytellä voima vastustaa vastarintaa. Sen vuoksi, ilmaistuna määrä paino voit kantaa. Esimerkiksi kehonrakentaja joka penkki painaa käyttämällä barbell punnitus 250 naulaa. on joka esittää esimerkiksi lihasvoima. Päinvastoin, lihaskestävyyttä on lihas 'kykyä suorittaa lihasten tehtäviä pitkäksi aikaa. Joten kysymys lihasten kestävyyttä on' Kuinka kauan voit tehdä tämän vai tehdä? '

Soveltaminen joko lihasvoimaa tai kestävyyttä perustuu yksilöllisiin tavoitteisiin. Lihasvoimaa tulisi keskittyä kehonrakentajat, jotka haluavat rakentaa isompi ja vahvempi lihaksia. Tämä koskee yhtä hyvin Powerlifters, rugby pelaajat, ja jalkapalloilijat parantaa suorituskykyä oman alansa. Muut alueet, kuten koripallo, tennis, ja jopa taistelulajien tarvitsevat sekä voimaa ja kestävyyttä koulutus. Endurance on alkuun huolenaihe triathlonisteille, soutajat, ja juoksijat yleensä. Rakennus lihasvoima tai enemmän lihaksia varten tällaisen toiminnan ei suositella se voi estää kehitystä yksi 's agility.

Mitä tulee lihas koostumuksen tai tyypin, on olemassa kahdenlaisia ​​lihaksia. Ensimmäinen tyyppi on nimeltään tyyppi 1, joka on hidas nykäistä lihaksen, ja toinen on nimeltään tyypin 2 tai nopeasti nykiä. Lihasvoima liittyy nopea lihassoluja taas hitaasti lihassoluja liittyy lihasten kestävyyttä. Entinen käyttää raskaampia painoja pienemmin toistoja kun taas jälkimmäinen käyttää kevyempiä painoja enemmän toistoja.Joten 'kyvystä kestää pitkiä aikoja juoksumatolla on käytetty pääasiassa hänen hitaasti nykiä lihaksia. Toinen henkilö' kykyä harjoittaa lyhyt, anaerobiset ja korkean intensiteetin toimintaa, kuten raskaan painonnostossa ensisijaisesti käyttämällä nopeasti nykäistä lihassyiden . Joko asia, painoja ihanteellisesti käytetään.

Yhteenveto:

1. lihasvoima on yksi 'kyky kuljettaa raskaita painoja tai käytellä voima vastakohtana vastarintaa.
2. Lihaskestävyyttä on yksi 'kyky suoriutua lihasten tehtäviä pitkiä aikoja.
3. lihasvoimaa liittyy nopea nykäistä lihassyiden kun kestävyys on sidoksissa hidas nykäistä lihassyiden.