Ero Maito ja SoijamaitoonMaito vs. soijamaito

Vaikka erilaisia ​​etuja sekä maidon ja soijamaito voidaan laajasti yleisön tiedossa, ei ole liikaa ihmisiä, jotka voivat selvästi selittää, mitä eroa on maito ja soijamaito. Ensinnäkin, soijamaito ei oikeastaan ​​maidosta, mieluummin soijaa käytetään tekemään maidon korvikkeena ne ovat laktoosi-intoleranssista tai mitään muodossa allergia lehmän 'maito. Säännöllinen maito on peräisin lehmistä ja puhdistetaan ja pastöroitu turvallinen käyttö. Koska maito lehmistä, soijamaito on suosittu innokas eläinaktivistien jotka pitävät prosessia lehmän lypsyn olevan haitallisia tai muoto eläinrääkkäystä. Samaan aikaan on niitä, jotka tuntevat, että soijamaito on riittämätön korvike erittäin ravitsevia lehmän 'maito.

Soijamaito ei sisällä hiilihydraatteja, kuten hiilihydraatit maidosta ovat tyypillisesti mitä ihmiset ovat allergisia tyypillisessä maitoon. Soija on hyödyllinen, koska se auttaa vähentämään sydänsairauksien riskiä kuin soija kasveja tunnetaan alentaa huonoa kolesterolia, jotka syövät sen tuotteita säännöllisesti. On alas puolin juomaan soijamaito yli lehmän 'maito myös, mukaan lukien vähentynyt määriä kalsiumia kukin palvelee. On joitakin muotoja soijamaito joiden vitamiini tehostettu olevan ravitsemuksellisesti vastaa lehmän' maito, mutta ne silti eivät ole yhtä ravitsevaa kuin lehmän 's maidon kalsium ja vitamiineja.

Lehmän 'maito suositellaan avustaa päästä päivittäinen ravintoarvo kalsiumin aikuisille ja lapsille. Lisäksi on A- ja D-vitamiinia, B12, ja proteiini jokaisessa 8 unssia lasi lehmän' maito. Kuitenkin kanssa ravitsemus tulee myös lisätä rasvan määrät ja kolminkertainen hiilihydraatteja että soijamaito on. Auttaa niitä, jotka haluavat maitoa, mutta voidaan säännellä niiden ruokavalio on olemassa vähärasvaisia ​​ja kuoria versiot lehmän 'maito.

Äideille, jotka eivät voi imettää, molemmat lehmän 's maito ja soijamaito ovat vaihtoehtoja harkita. Lastenlääkärit suosittelevat, että ellei lapsi on laktoosi-intoleranssista tai olet juurtumista vegaani ruokavalio aikaisin, lehmän' maito on paras ravinnonlähteenä kasvaa vauvoja. Lehmän 's maito on enemmän sidoksissa rintamaidon äiti voi toimittaa yli soijamaito tuotteita ja kaavoja.On monia eroja soijamaito ja lehmän 'maito, vaikka jotkut eivät voi maistaa sitä, ne ovat läsnä. Ei vain ovat molemmat eri lähteistä, mutta kumpikaan sisältää samat edut kuin muut.
Yhteenveto

1. soijamaito on peräisin soijapapukasveja ja lehmän 'maito valmistetaan tilan lehmistä.
2. Soijamaito ei sisällä hiilihydraatteja ja on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat allergisia maidon. Lehmän 's maito on hyvä kalsiumin lähde, vitamiinin, ja proteiinia.
3. Soijamaito ei ole vitamiineja ja kalsiumia, että luonnollinen lehmän 's maito on, ja maito on tyypillisesti enemmän rasvaa ja hiilihydraatteja.