Ero leuanvedoille ja leukaaLeuanvedoille vs Chin-Ups

Kun viettää tunnin tai parin treenata mukaan kuntoasi, sinä yleensä välitä ryhtiä, ja onko teet harjoituksia oikein vai ei? Ellei olet työskennellyt henkilökohtainen valmentaja, se on tärkeää sinulle tietää, miten tehdä erityisesti käyttää oikein, jotta et vahingoita itseäsi aikana voimakas fyysinen harjoitus. Täällä me katsomaan tärkeimmistä eroista ja yhtäläisyyksistä leuanveto ja leuanveto.

Suurin ero näiden kahden on, että ne ovat molemmat voima-harjoituksia, jossa te vahvistaa lihaksia nostamalla oman kehon painoa. Nostamalla oman kehon painoa, saat nauttia eduista kuin rakentaa ylävartalon voimaa ja lihasmassaa. Kuitenkin vetää leukaa ja leukaa ovat melko vaikea tehdä '' niin sinun on todella mieleen ryhtiä ja rakentaa vahvuus aikana harjoitukset.

Periaatteessa molemmat leuanvedoille ja leukaa edellyttävät leuanvetotanko että te kuunnella tarkasti. Varmista, että se voi kantaa painoa. Sekä leukaa ja pull-ups edellyttää voit kohottautumaan asti leuka kulkee bar.

Kuitenkin tärkein ero näiden kahden välillä on tapa, että olet tarttumalla bar. Sillä leuanvedoille, kämmenet joutuvat poispäin. Kun verrataan leukaa, vetää leukaa ovat yleensä vaikeampi. He myös voit kohdistaa selkälihaksia.

Leukaa, toisaalta, tehnyt oman kämmenet omassa suuntaan. Ne on helpompi tehdä kuin leuanvedoille, ja tavoite lihaksia, jotka sinun tulee työskentelemään, ovat kaksipäinen.

For vakavia kehonrakentajat, muunnelma leuanvedoille voidaan suorittaa, kuten standardi kuolleet Heng leuanveto painotettu pull-up, niskan taakse leuanveto, tai yhden käden leuanveto. Sillä leukaa, vaihtelut että voit tehdä sisällyttää rintalastan leukaa, painotettu leukaa, yhdellä kädellä, saamaton, yksi varsi tai vuorikiipeilijä leukaa.Ei ole väliä, mikä näistä tehtävätyypit sinun päätät tehdä, mitä 's tärkeää on tehdä niitä oikein ja säännöllisesti, maksimoida vaikutuksia elimistössä.

Yhteenveto:

1. Vedä-ups tehdään kanssa kämmenet poispäin exerciser, kun taas leukaa ovat tehneet kämmenet päin exerciser.

2. Vedä kokoonpano on vaikeampi tehdä kuin leukaa.