Ero Iams ja EukanubaIams vs Eukanuba

Eukanuba ja Iams ovat molemmat kutsutaan super premium ruokabrändeistä joukossa joitakin alkuun lemmikkieläinten ruokaa tuotemerkkejä. Molemmat merkit valmistetaan saman yrityksen, Procter and Gamble Pet Care. Yleensä Eukanuba tunnetaan paremmin kuin tuotenimi, kuten Iams. Se tulee erilaisia ​​kaavojen, kuten suorituskyky ruokavalioita ylityöllistetylle koirille tai kissoille, erityisen vet-annetussa ruokavaliossa, ja kaikkea, mikä voi pudota väliin.

On Eukanuba verkkosivuilla, ne ylpeillä että vaikka Eukanuban 'edustaa parasta lemmikkieläinten ravinto', Iams tuotenimi edustaa paras palkkio ruokaa yhdistelmä 'ravinto, maittavuus ja hinta'. He myös ylpeillä sisältävien elintarvikkeiden erittäin korkealaatuisia ainesosia, kuten korkea proteiinin lähteitä kanaa ja lammasta.

Ravinteiden ja valmistusaineiden määrät vaihtelevat suuresti eri kaavat sekä Eukanuban ja Iams. Jotta saat lemmikkisi paras kaava hänen tarpeet, sinun täytyy huolellisesti vertailla ravitsemuksellista sisältöä listattu informaatiotaulu pussin sisältävä ruoka. Kannattaa tarkistaa kunkin pussin 's paneeli verrata määrä kunkin ainesosan mukana, kuten väriaineita ja säilöntäaineita, ja ne, joilla ei ole ravitsemuksellista arvoa, kuten eläinten sulattaa. Huomaa, että vähemmän ainesosaluetteloon parempi. Usein tärkein ainesosa on listattu ensin, ja mieluiten sen tulisi olla eläin pikemminkin proteiiniin kuin sivutuotteena.Edellyttämällä standardeja, elintarviketuote tulee täyttää vähimmäisvaatimukset, ja niin etiketti olisi annettava nämä tiedot yleisön varmuus, että standardit täyttyvät. Asiat kuten proteiinin määrä, kosteus, kuitua, rasvaa, tuhka, kalsium ja hiilihydraatteja sisällä elintarviketta olisi selkeästi niiden prosenttiosuudet. Tyypilliset Eukanuba kaava Ainesosaluetteloiden sisältää kanaa (listattu tärkein ainesosa), kana sivutuote, kalajauho, kananrasva, panimoiden riisi, maa koko jyvä, kuivattu juurikasmassa (sokerilla poistettu), durra, kuivattu kananmuna tuote ja luonnollinen kanan maku.

Saat Iams tyypillinen kaava kissat myös luettelo kanaa kuin numero yksi ainesosa, sitten seuraa kana sivutuote ateria, kanaa ateria ja lohta, ja maissijauhosta. Se myös luettelo kivennäisaineita, vitamiineja, antioksidantteja ja aminohappoja keskuudessa ainesosia. Iams verkkosivuilla tarjoaa myös tarjota 100 prosentin tasapainoinen ja täysravinteeseen, sisällyttämällä luonnollisia proteiineja, jyviä, hedelmiä ja vihanneksia.

Yhteenveto: