Ero musta ja punainen viinirypäleetMusta vs Red Grapes

Viinirypäleet pidetään yksi terveellisin hedelmiä. Viinirypäleet koostuvat runsaasti vitamiineja, mineraaleja, kuituja ja rasvahappoja. Viinirypäleet pidetään terve iho, sydän ja verisuonet. Niistä viinirypäleet, musta ja punainen viinirypäleet pidetään terveempiä.

Punainen ja vihreä viinirypäleet kuuluvat sukuun Vitus mutta ovat eri lajia. Sekä punainen ja vihreä viinirypäleet löytyy runsaasti ympäri maailmaa.

Kaikki tyypit rypäleet ovat runsaasti ravinteita, erityisesti mineraaleja ja vitamiineja. Itse kannalta terveydelliset näkökohdat, musta rypäleen pidetään kaikkein ravitsemuksellisia. Useimmat terveyden asiantuntijat ja ravitsemusasiantuntijat suosittelevat punaisten viinirypäleiden verrattuna punainen viinirypäleet.

Viinirypäleet sisältävät myös suuren määrän antioksidantteja ja paljon hiilihydraatteja. Sekä punainen ja musta viinirypäleet sisältävät runsaasti quercetin ja resveratrol jotka ovat antioksidantteja. Verrattaessa antioksidanttipitoisuus musta ja punainen viinirypäleet, musta ne on enemmän antioksidantteja kuin punaiset viinirypäleet.Punainen väri rypäleiden johtuu flavonoideja, jotka ovat antioksidantti yhdistettä. Mutta jos punaisten viinirypäleiden, ne sisältävät korkeamman pitoisuuden flavonoideja, jotka antavat sen mustan värin. Koska väri tummenee, kun läsnä on antioksidantteja myös lisää. Tämä on yksi syy, miksi punaisten viinirypäleiden ovat edullisempia.

Sekä musta ja punainen viinirypäleet tiedetään sisältävän kolmenlaisia ​​polyfenoleja kutsutaan fenolisia happo, flavonoidi, ja resveratrol. Mutta on havaittu, että punaisten viinirypäleiden sisältävät enemmän polyfenolien. Toisin kuin punaiset viinirypäleet, mustat rypäleet ovat makeampi.

Yhteenveto:

1. Kaikki tyypit rypäleet ovat runsaasti ravinteita erityisesti kivennäisaineita ja vitamiineja.
2. Mitä tulee terveydelliset näkökohdat, musta rypäleen pidetään enemmän ravitsemuksellisia. Useimmat terveydenhuollon asiantuntijoille ja ravitsemusasiantuntijat suosittelevat musta viinirypäleiden punainen viinirypäleet.
3. Verrattaessa antioksidanttipitoisuus musta ja punainen viinirypäleet, musta viinirypäleet on enemmän antioksidantteja kuin punaiset viinirypäleet.
4. Musta viinirypäleet sisältävät enemmän polyfenolien.
5. Toisin kuin punaiset viinirypäleet, mustat rypäleet ovat makeampi.