Ero Phentermine ja fentarmiiniPhentermine vs fentarmiini

Phentermine ja fentarmiini ovat huumeiden lääkemarkkinoiden joita määrätä lääkäri tai voi ostaa tiskin laihtuminen hallintaan.

Molemmat lääkkeet vaikuttavat elimistön tukahduttamalla hormoneja vastuussa liipaisu mekanismi nälkä. Siten se tukahduttaa yksilön 's ruokahalu.

Fentermiini on tarkoitettu ylipainoisille potilaille, joiden painoindeksi on yli 30 ja jotka ovat vaarassa sydän- ja verisuonitautien vuoksi niiden painosta. Se annetaan lyhyen aikaa vain noin muutaman viikon. Se on yhdistettävä ruokavalion ja liikunnan nähdä koko vaikutukset.

Fentarmiini, toisaalta, on sama funktio on Phentermine. Se on merkkituotteiden, mutta kuten 'luonnolliset', koska se sisältää ainesosia kuten ginseng, sitrushedelmät, mustapippuria, yhdessä muiden ainesosien, kuten Hoodia, joka myös estää ruokahalua ja sitä käytetään kansasta Afrikassa.

Fentermiiniä liittyy Amfetamiinin. Amfetamiinin toimii lisäämällä taistelua / lennon järjestelmä kehon mikä lisää stressin vaikutus hormoneja elimistöön. Tämä tekee huumeiden vaarallisia, jos se toteutetaan pitkällä aikavälillä, koska se aiheuttaa korkea verenpaine, sydämentykytys, kyvyttömyys levätä, ja unettomuus. FDA tai FDA suosittelee käyttö tämän lääkkeen enintään 12 viikon ajan. Fentarmiini on samat haittavaikutukset kuin fentermiiniä. Kuitenkin fentermiiniä sisältää kofeiinia, piriste, joka siis lisäävät ahdistusta tasolla, jos teillä ahdistuneisuushäiriöt.

Phentermine ja fentarmiini ovat vasta potilaille, joilla on sydän- ja verisuonisairauksien, sillä se saattaa pahentaa. Lisäksi ei saa ottaa raskaana olevat ja imettävät naiset siitä, että se aiheuttaa epämuodostumia. Sitä ei myöskään ole tarkoitettu potilaille, joilla on glaukooma, kaventunut alukset, ja kilpirauhasen liikatoimintaa.Yhteenveto:

1.

Phentermine on laihtuminen pilleri kun fentarmiini on kasviperäisten täydentää pilleri.
2.

Fentermiini on peräisin amfetamiinin kun fentarmiini koostuu kaikki luonnolliset ainesosat.
3.