Ero Siideri Etikka ja omenaviinietikkaaSiideri Etikka vs omenaviinietikkaa

Siideri etikan ja omenaviinietikkaa ovat saman yksikön C erilaisia ​​viinietikkaa, jotka on valmistettu omenoista.

Omenaviinietikkaa, joka tunnetaan nimellä ACV tai omenaviinietikkaa, on valmistettu omenoista, jotka tehtiin kahden prosessin käymisen.
Lopullisessa muodossaan, omenaviinietikkaa on vaalean keskipitkällä meripihkan väri hyvin hapan maku. Etikkaa käytetään eri reseptejä kastike, marinadi, salaatinkastike, ja elintarvikkeiden säilöntäaineena.
Sitä käytetään myös vaihtoehtona lääke tai ravintolisä ehtoja, kuten akne, allergiat, niveltulehdus, krooninen väsymysoireyhtymä, diabetes, flunssa, kihti, närästys, korkea kolesteroli, ja kurkkukipu.

Omenaviinietikkaa alkaa uutettu omenamehua murskatuista omenoista. Bakteerit ja hiiva lisätään rikkoa omena 's sokerit alkoholiksi. Tämä on ensimmäinen käyminen. Toinen käyminen tapahtuu, kun alkoholi on käynyt jälleen tulla etikkaa bakteereja kutsutaan aerobisia bakteereja, jotka muodostavat etikkahappoa ja antaa nesteen sen hapan maku.

Omenaviinietikkaa tai omenaviinietikkaa, voidaan luokitella orgaanisen tai ei-orgaanisen. Ei-orgaaniset omenaviinietikkaa pastöroidaan ja on ominaista selvä, kullanruskea neste. Samaan aikaan orgaaninen tai ei-pastöroitua on samea ja congealed ulkonäkö. Tämä johtuu siitä, että 'äiti etikkaa.' 'Äiti on etikka' on seurausta acetification prosessin ja oletettavasti sisältää kaikki etikan 'luonnollista Heath etuja.' Äiti etikkaa 'katoaa, kun etikka läpi pastörointi siten menettää kaikki ravintoaineet, antioksidantteja, ja muita terveyteen liittyviä etuja.

Vaikka omenaviinietikkaa on erittäin hyödyllistä terveydelle, monet ihmiset don 't täsmälleen kuten sen maku laimentamattomana tilassa. Se ei ole miellyttävä juoda sen luonnollisessa muodossa, koska se on hapan. On suositeltavaa, että etikka olisi pidettävä laimennetaan vedellä tai minkäänlaista makeutusaine helpottaa maku ja nauttiminen nesteen.Paitsi sen kulinaarinen ja lääkkeiden käyttötarkoituksia, omenaviinietikkaa käytetään myös kotitekoinen puhdistusaineella. Koska se on enimmäkseen happoa, sitä voidaan käyttää elin deodorantti, koruja raskaiden puhtaampaa. Se voi torjua hajuja, kiiltoa metalleja kuten kultaa, ja puhdistaa lika, rasva ja lika.

Omenaviinietikkaa täydennyksenä voidaan toteuttaa eri muodoissa. Normaali muoto on neste, joka voi olla humalassa tai ilman vettä tai sokeria. On myös omenaviinietikkaa pillerit, kapselit, ja tabletit. Nämä pillerit, tabletit ja kapselit ovat erittäin kätevä nielemään vaikka onkin epäillään laadullisesti.

Yhteenveto:

1. omenaviinietikkaa ja siideri etikan ovat samat. Termi 'omenaviinietikkaa' on tarkempi ja yleisesti käytetty jokapäiväisessä elämässä, kun 'omenaviinietikkaa' on erityinen ja valmis. Molemmat ehdot samat kokonaisuus ja ominaisuudet.
2. omenaviinietikkaa voidaan käyttää kulinaarinen kastike, vaihtoehtoinen lääkehoito tai käytännön puhtaampaa talossa.
3. etikka tehtiin kaksi prosessia käymisen: omenamehusta alkoholin ja alkoholin etikkaa. Sen hapan maku johtuu etikkahapot, mutta muutamia muita happoja (maitohappo, sitruunahappo ja omenahappo), ovat myös läsnä.
4. omenaviinietikkaa voidaan luokitella kahteen tyyppiin, orgaanisia ja ei-orgaanisia. Orgaaniset tai pastöroimatonta omenaviinietikkaa näyttää samealta joissa 'äiti etikkaa.' Se katsoi myös, että siideri etikka on paljon terveyshyötyjä. Toisaalta, ei-orgaanisten tai pastöroidaan etikka on kirkas ja kiiltävä ulkonäkö, mutta on menettänyt suurimman osan alkuperäisestä aineiden kuten ravinteiden, vitamiineja ja kivennäisaineita.