Ero Lipidit ja rasvatLipidit vs Rasvat

On olemassa lukuisia luokitukset elementtejä, joita tuotetaan elävän olennon. On sanottu, että yhdisteet, jotka ovat orgaanisia luonteeltaan katsotaan olevan 'kemikaalien elämän.' Nämä ovat käytössä lähteinä syntetisoimiseksi hormonit sekä entsyymejä, energialähteiden solussa, ja lähteet rakentaa uusia kudoksia. Orgaaniset yhdisteet eroavat epäorgaanisia yhdisteitä siten, että orgaaniset yhdisteet omaavat hiilen vetysidoksia, kun on ilman hiilen vetysidoksia epäorgaanisia yhdisteitä. Vitamiineja, proteiineja, hiilihydraatteja, ja lipidit ovat ensisijaisesti luokittelu orgaanisia yhdisteitä.

Hiilihydraatit antaa keholle tarvittavan energian päivittäiseen toimintaan. Urheilija, ennen kuin hän hänen urheiluun, yleensä 'karbo-kuormia,' syö suuren määrän ruokaa runsaasti hiilihydraatteja, kuten leipää, jyvät, peruna, ja pasta antaa itselleen tarpeeksi energian pystyä kestämään peli. Jatkuvaan elintoimintoihin, hiilihydraatit tarvitaan elin. Proteiinikasvien sisältävät maitotuotteet, munat, ja lihaa. Aminohapot ovat rakennuspalikoita proteiineja; proteiini on ryhmä monimutkaisia ​​ja suuria molekyylejä. Proteiinit ovat perusmateriaalien tarvitaan tuottamaan uuteen soluun ja apua hapen kuljetusta kehon läpi; se aloittaa myös tärkeää kemiallisia reaktioita elimistössä. Vitamiinit ovat orgaanisia aineita löytyy yleensä meidän elintarvikkeisiin, jotka ovat välttämättömiä normaalin kasvun, kehittymisen ja aineenvaihduntaa.

Lipidit, lukuun ottamatta proteiineja, hiilihydraatteja ja vitamiineja, ovat myös orgaanisia yhdisteitä tarvitaan elin. Lipidien kanssa rasvat ovat keskeisiä aiheita, joista keskustellaan tässä tarkemmin. Lisäämme orgaanisia yhdisteitä meidän leipää aina kun levittää voita sitä. Näitä orgaanisia yhdisteitä kutsutaan lipidejä. Lipidit eivät liukene veteen ja sisältävät rasvoja ja öljyjä. Niillä on myös pitkäketjuisten rakenne. Lipidit ovat keskeisessä asemassa elimistössä, koska ne päästävät aineita, jotka säätelevät kehon lämpötilaa ja antaa suojan meidän hermosoluja. Lipidit voivat olla myös energian lähde, kuten hiilihydraatteja, mutta liikaa lipidejä, jotka eivät ole ottanut elin varastoidaan kuin kehon rasvoja. Termi 'lipidit' sisältävät yleensä: öljy, rasva, ja rasvan kaltaisia ​​aineita. On olemassa kahdenlaisia ​​lipidien että voimme saada ruokaa, että syömme: kylläisen lipidien ja tyydyttymättömien lipidien. Lipidit voivat olla muodossa öljy, kun ne ovat nestemäisessä muodossa huoneen lämpötilassa, ja niitä voidaan kutsua myös rasvat, kun se on heidän kiinteässä muodossa huoneenlämmössä. Siksi lipidejä tapahtua kahdella tavalla: öljy, joka on nesteen ja rasvat, jotka ovat kiinteitä aineita. Samaan aikaan, rasvat ottaa vain yksi muoto ja että ollaan kiinteä yksi. Koska rasvat ovat kiinteässä olomuodossa, se on implisiittisesti, että niiden kemiallinen rakenne on huomattavasti yksinkertaisempi verrattuna lipidien ottaa kaksi muotoja matterCliquid ja vankka. Lisäksi rasvat ovat kaikkein erittäin keskittynyt energianlähde. Lopuksi, aineenvaihduntaa muiden lipidien on paljon nopeammin verrattuna rasvoja.YHTEENVETO:

1. Rasvat luokitellaan lipidin luokkaan.
2. Lipidit on kahdessa muodossa: niitä kutsutaan öljy, kun ne ovat nesteen ja rasvan, kun kiinteä aine. Rasvat ovat vain yksi muoto ja että ollaan kiinteitä.
3. Koska rasvat ovat kiinteässä olomuodossa, joka on implisiittisesti, että niiden kemiallinen rakenne on huomattavasti yksinkertaisempi verrattuna lipidien ottaa kaksi muotoja matterCliquid ja vankka.
4. Rasvat ovat erittäin keskittyneet energianlähde.