Ero Alkoholi ja viiniAlkoholi vs Wine
Alkoholi on yleinen avaintekijä illanviettoihin. Sen ainutlaatuinen relaxant ja euforinen vaikutus tulee yhteiskunnallinen voiteluaine ihmisille, jotka haluavat rentoutua, seurustella ja vain pitää hauskaa. Se tunnetaan monilla nimillä. Ihmiset kutsuvat sitä alkoholijuoma tai alkoholia kuin yleinen termi, olutta rennompaa yhteyksissä, tai viiniä enemmän muodollista asetuksista. Mutta nämä nimet tarkoittavat samaa yhteensä? Tämä on sama kysymys useita ei-tuntijat on mielessä. Siitä huolimatta meidän on vastata useammin esille näkökohtaa kautta essay- joka on selventää eroa alkoholia ja viiniä.
Kysely on parhaiten vastata tähän loogiseen lausunto: Viinin pidetään aina alkoholijuoma vaan alkoholijuomaa ei aina pidetä viiniä. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että alkoholi tai alkoholijuoma on yleisnimitys tahansa alkoholia sisältävää juomaa, erityisesti etanoli. Alkoholijuomat luokitellaan kolmeen eri nimittäin olutta, väkeviä alkoholijuomia, ja lopuksi, viini. Ne, jotka on pienempi alkoholipitoisuus, kuten viiniä, tuotetaan fermentoimalla sokeria tai tärkkelystä kasviaineksessa kun taas ne, joilla on korkeampi alkoholipitoisuus tuotetaan fermentoimalla lisäämällä tislausprosessi.
Viinin merkitsee pidempää käymisen ja ikääntyminen prosessi verrattuna muuhun alkoholiin. Se voi kestää vuosia ainoastaan ​​tuottaa alkoholipitoisuus on 9%: sta 16%. Latinalaisen alkuperä 'köynnös' (tarkoittaen viinirypäle) ehdottaa, on alkoholijuoma tuotetaan pääasiassa käynyttä rypäleen mehua. Myös muunlaisia ​​valmistettu hedelmämehuja tulevat omenat, kirsikat, ja luumut, seurauksena tuottaa useita lajikkeita kyseisen juoman kuten omena viiniä tai mustaseljanmarja viiniä, hedelmiä tai maa viini, ohra viiniä, sakea, jne. Kuitenkin rypäletäysmehujen on edullinen raaka ainesosa viiniyttäminen koska sen luonnollisen kemiallisen tasapainon, joka sallii sen käydä ilman tukea entsyymien, happojen, sokereiden ja muita hyödyllisiä aineita. Mikä nopeuttaa sen käyminen on hiiva keskeinen osatekijä tuotannossa että pystöissä pois sokeripitoisuuden rypäleitä luonnollisesti muuttaen sen alkoholiksi. Wine vaihtelee maku samoin. Suosituimpia ovat Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Gamay ja Merlot. Joissakin tapauksissa termiä 'viini' on viittaus suurempi alkoholipitoisuus, sen sijaan, että tuotantoprosessissa.Tutkimukset osoittavat, että viini ja muuhun alkoholiin voi olla myönteisiä terveysvaikutuksia, erityisesti vähentämällä riskejä kardiovaskulaaristen komplikaatioiden ja sydämen vajaatoiminta. Kohtalainen kulutus muiden alkoholijuomien voi olla sydäntä suojaavia, vaikka järjestö on merkittävästi vahvempi viinin. Tilastojen perusteella ei-juovat ovat 2. 36 kertaa suurempi todennäköisyys kärsiä aivohalvauksen kuin säännöllistä kohtalainen juovat. Alkoholin kulutus yleensä johtanut myös edullisia tuloksia diabeteksen ehkäisyssä alentamalla veren glukoosipitoisuus. Puute maltillisesti alkoholinkulutuksen on sen epäsuotuisa tuloksia kuitenkin. Sen lisäksi tyypillinen intoxication- ilmeinen kautta epäselvä puhe, viivästynyt refleksit, kömpelyys, nestehukka ja nausea- liikaa alkoholia voi aiheuttaa ennenaikaista heikkenemistä maksa ja aivot. Pahimmassa tapauksessa alkoholi on keskeinen rooli syövän kehittymiseen.
Yhteenveto

Alkoholin tai alkoholijuoma on yleinen termi, jota käytetään viittaamaan juoman sisältää etanolia.

Alkoholi on yleinen yhteiskunnallinen käytettävä elementti rentoutumiseen.

Viini on eräänlainen alkoholijuoma. Se työllistää käyminen tekniikka, joka kestää yleensä kauemmin kuin toiset '. On yleisesti valmistettu viinirypälemehua ja sisältää 9%: sta 16% arvosta alkoholia.