Ero WPI ja WPCWPI vs WPC

Ottaa istuvuus ja upea runko on jokaisen miehen ja naisen 's halu. Haluamme kaikki nuo pyykkilauta abs, iso hauislihas, määritelty rintalihakset, ja niin edelleen ja niin edelleen. Terveelliset elämäntavat on' in 'ja heti nurkan maailmassa monet ihmiset keskittyvät edut hyvää ja terveellistä elämäntapaa.

Osa päästä joka tavoitepaino on ruokavaliosta. Meillä pitäisi olla tasapaino hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa. Vaikka jotkut ihmiset eivät syö niin paljon, se 's silti parempi käyttämään lisäksi juomia, kuten heraproteiini täydentää proteiini tarvitaan jokapäiväistä, että tarvitaan myös lihaksen rakennuksen.

On olemassa kahdenlaisia ​​heraproteiini; WPI ja WPC. Pyrkikäämme puuttua eroja.

'WPI' tarkoittaa 'heraproteiini-isolaatti' taas 'WPC' tarkoittaa 'heraproteiinikonsentraatti.' Lähteiden mukaan WPI on hieman suurempi valkuaispitoisuus kuin WPC. Toinen ero on, että WPI on hieman kalliimpi kuin WPC, koska se on suurempi proteiinipitoisuus.

Ihmisille, joilla on laktoosi-intoleranssi, enimmäkseen aasialaiset, WPI on parempi valinta. Kuitenkin, jos et 't on taalaa viettää, WPC ja tabletit laktoosi-intoleranssin tekee sillä WPC on paljon halvempaa.Toinen ero on imeytymistä. WPI on nopeampi imeytymisnopeus kuin WPC. Tunti tai kaksi on tavallista imeytyminen ero WPI ja WPC. Joten varmasti se 's etu niille, joilla on hyvin nopea aineenvaihdunta.

WPI ja WPC lopussa jokaisen ruokavalion ja harjoitus ovat vain muoto lisäravintoa. Kokonainen lihaa, kanaa, kalaa ja muita proteiinin lähteitä ovat yhä paremmin elimistöön.

Yhteenveto:

1. 'WPI' tarkoittaa 'heraproteiini-isolaatti' taas 'WPC' tarkoittaa 'heraproteiinikonsentraatti.'
2. Lähteiden mukaan WPI on hieman suurempi valkuaispitoisuus kuin WPC.
3. WPI on hieman kalliimpi kuin WPC, koska se on suurempi proteiinipitoisuus.