Ero Dip ja ChewDip vs Chew

Tupakka on tuote, jota käytetään laajasti kaikkialla maailmassa. Tästä huolimatta sen kulutus vaihtelee yhdestä henkilöstä toiseen riippuen niiden makuun ja tyyliin. Yksi hyvä esimerkki siitä, miten ihmiset käyttävät tupakkaan tuotteiden tapahtuu hy- vä, kastamalla, ja pureskelua niitä.

Nuuskan koostuu hienoksi jauhettua tupakkaa (kostea) ja sekoitetaan joskus nuuskaa (kuiva tai jauhettu tupakka), joka on hengitettynä nenän kautta. Nuuskan sijoitetaan ylähuuli ja kulutetaan tässä järjestyksessä.

Kastamalla, toisaalta, on perinteinen muoto American nuuskaa (don 't saada se sekoittaa nuuskaa, joka on hengitettynä) ja laitetaan alahuuli ja kumeja, jotka pyrkivät aiheuttamaan ylimääräistä sylkeä kun upotus. Nikotiinin imeytyy suun, ja mehut, jotka muodostuvat, kun upottamalla joskus niellä tai sylki riippuen yksi 'toivomukset.

Purutupakka on yksi vanhimmista tapoja kuluttaa tupakkaa, ja erilaisia ​​näiden tuotteiden on lehtiä, pellettien / bitit ja tulpat (tupakanlehtien että on makeutusaine). Ne asetetaan väliin ikenet, hampaat tai posket ja, aivan kuten nimikin kertoo, pureskella kulutukseen. Purutupakka sanotaan auttaa kokemaan maun sen luonnollinen maku. Pureskelua ja upotus-pohjaisia ​​tuotteita kutsutaan myös 'poltettavia tupakkatuotteita.'

Koska molemmat tuotteet kulutetaan suullisesti, ihmiset ovat joskus hämmentyneitä ero näiden kahden välillä. Kuopat ovat juuri laitettu suuhun ja anna syljen luonnollisesti osansa talteen mehut siitä. Purutupakka vaatii sinua 'pureskella' sen vapauttamiseksi tuotteen makuun. Pureskelua ja kastamalla tupakkalaadut pidetään myös turvallinen vaihtoehto verrattuna piippu. Jotkut tutkimukset osoittavat, että ne, jotka kastaa tai pureskella tupakkaa on vähemmän mahdollisuuksia sairastua syöpään verrattuna niihin, jotka polttavat sitä. Dippers ja chewers tupakan todistavat, että maku ja vaikutukset tuotteiden kestävämpi kuin tupakka.Nikotiini toimii nautintoaine, ja se tulee kehon kautta hengitettynä (tupakointi) tai nautittavaksi (pureskelua, kastamalla). Se voi olla tekijä, joka vaikuttaa henkilön 'mielialaa, käyttäytyminen, ja henkistä vireyttä. Asiantuntijat sanovat, että nikotiini ei olla rooli saada syöpä (kuten useimmat ihmiset uskovat). Se tosin on terveyshyötyjä, ja ainoa negatiivinen asia siitä, että se voi aiheuttaa 'riippuvuus.' Itse asiassa, on olemassa joitakin urheilijoita (pelaajia ympäri maailmaa), jotka haluavat käyttää savuton tupakka kuin tupakointi.

On joitakin tupakkamerkkien jotka ovat makeutusaineet ja keinotekoisia aromeja, jotka auttavat parantamaan pureskelua kokemus. Tupakka on täynnä nikotiinia, ja tämä on mitä tekee tupakoinnin niin himo. Jos teet parhaasi lopettaa riippuvuus tupakoinnin, yritä purukumit ja upotus (poltettavien tupakkatuotteiden-tuotteet) voi olla juuri asia sinulle. Ei vain se tyydyttää mielihaluja, se voisi myös auttaa pääsemään yli oman tupakoinnin.

Yhteenveto:

1. Dipping jauhetaan tupakkaa, joka on sijoitettu alahuulen ja ikeniä ja joskus sylki tai niellä. Pureskelua kuluttaa lehtiä tai bittiä tupakkaa, jotka sijoitetaan väliin ikenet, hampaat tai posket.
2. Dipping sallii syljen luonnollisesti purkaa mehut tuotteesta. Pureskelua-pohjainen tuotteet vaativat voit pureskella jotta vapauttaa sen luonnollinen maku.
3. Molemmat tuotteet kulutetaan suullisesti.