Ero ja -antagonistejaAgonist vs Antagonist

Agonistit ja antagonistit tiedetään olevan keskeisiä toimijoita ihmiskehon ja farmakologian. Ja -antagonisteja toimivat vastakkaisiin suuntiin. Kun agonisti tuottaa kanteen, antagonisti vastustaa toimintaa.

Ensinnäkin puhuttaessa lihakset, agonisti on joka toimii lihaksia ja antagonisti on joka hidastaa lihaksia. Agonist toimii, kun lihakset rentoutumaan ja antagonisti toimii, kun lihakset supistuvat. Agonistit voidaan kutsua 'vetokalustoa', kuten nämä paljon tehtävänä on tuottaa tiettyjä liikkeitä.

Agonisti on aine, joka yhdistyy solureseptoritasoon tuottamaan jonkin reaktion, joka on tyypillistä, että ainetta. Toisaalta, antagonisti on kemiallinen, joka vastustaa tai pienentää toimintaa.

Lääkkeiden, agonistin siteet sellaiseen reseptoriin ja saa aikaan vasteen taas antagonisti teoksia vastaan ​​huumeiden ja estää vaste. Vaikka agonistit stimuloivat kanteen, antagonistit istua toimettomana, tekemättä mitään.

-Agonistit ovat myös kemikaaleja tai reaktiot, jotka auttavat sitova ja myös muuttamalla funktio aktiivisuuden reseptoreihin. Toisaalta, antagonistit vaikka auttaa sitoutumisen reseptoreihin, ne eivät muuta sen toimintaa.

Kun agonisti on yhdiste, joka matkia toiminta välittäjäaineen, antagonisti estää toiminnan välittäjäaine.

Agonistit yhdistää muiden kemiallisten aineiden ja edistää joihinkin toimiin. Päinvastoin, antagonistit jälkeen yhdistämällä tiettyjen kemiallisten aineiden ainoastaan ​​häiritse sen toimintaa.

Agonisti on johdettu myöhään latinan sanasta agnista, mikä tarkoittaa haastaja. Antagonisti on johdettu Latinalaisen antagonisti ja kreikasta antagonistes, joka tarkoittaa 'kilpailija, kilpailija tai vastustaja.'Yhteenveto

1. ja -antagonisteja toimivat vastakkaisiin suuntiin. Kun agonisti tuottaa kanteen, antagonisti vastustaa toimintaa.

2. Agonist toimii, kun lihakset rentoutumaan ja antagonisti toimii, kun lihakset supistuvat.

3. Vaikka agonistit stimuloivat kanteen, antagonistit istua toimettomana, tekemättä mitään.

4. agonisti siteitä sellaiseen reseptoriin ja saa aikaan vasteen taas antagonisti toimii vasten huumeiden ja estää vaste.

5. agonistit ovat myös kemikaaleja tai reaktiot, jotka auttavat sitova ja myös muuttamalla funktio aktiivisuuden reseptoreihin. Toisaalta, antagonistit vaikka auttaa sitoutumisen reseptoreihin, ne eivät muuta sen toimintaa.

6. Kun agonisti on yhdiste, joka matkia toiminta välittäjäaineen, antagonisti estää toiminnan välittäjäaine.