Ero Melatoniini ja Melatoniini IIMelatoniini vs Melatoniini II

Melatoniini ja Melatoniini II ovat synteettisiä peptidejä kehitetty Arizona University vuonna 1981. Ne kehitettiin loppuun ottaen heijastelee funktio luonnollisen organismin kutsutaan melanosyyttejä stimuloiva hormoni. Tämä melanosyyttejä stimuloiva hormoni, kuten sinun on opettanut koulussa, liittyy melaniinin, hormoni, joka on vastuussa luomiseen ja jakeluun pigmentti ihossa, hiukset, ja silmät.

Melatoniini ja Melatoniini II on mullistanut ihon rusketuksen jossain määrin, koska toisin kuin muut parkitusaineita, nämä peptidit eivät välttämättä tarvitsevat apua ultraviolettivaloa täyttämään tarkoituksensa enää. Ne näkyvät valkoisena jauheena tehtäisiin injektoitava liuos lisäämällä bakteriostaattista vettä. Toinen samankaltaisuus on se ei ole rajoituksia sille, kuinka kauan henkilö voi ottaa niitä.

Vaikka jo erittäin suosittu, molemmat eivät vielä tunnista mitään alueellisia tai kansallisia lääkkeen antamisen.

Erot Name

Melatoniini kutsutaan eri nimillä, joukossa, melatoniini 1, MT ja Afamelanotide. Melatoniini II, toisaalta, on yksinkertaisesti kutsutaan vain yksi muu nimi, MTII.

Erot Rakenne

Melatoniini on suora ja täyspitkä, kun Melatoniini II on lyhyt ja pyöreä. Melatoniini ei tarjouksia hyvin muihin reseptoreihin, mutta melatoniinia II tekee. Melatoniini on myös pidempi aminohapposekvenssejä kuin melatoniinia II.

Erot Toiminnot

Vaikka nämä molemmat synteettisiä peptidejä käytetään keinotekoinen iho rusketuksen, Melatoniini on nimenomaan mukana ehkäisyyn valon liittyvien ihosairaudet, kun Melatoniini II käytetään erektiohäiriölääkkeitä, seksuaalinen häiriö, jossa ihminen voi saavuttaa erektio.Erot Vaikuttavuus

Melatoniini on tehottomampi niin ihminen tarvitsee sitä kahden tai useamman annoksen kuin melatoniinia II kokea se. Melatoniini II on jo erittäin tehokas jopa pieninä annoksina.

Erot In Side Effects

Ei ole tiedossa tai hyvin julkisuutta Melatoniini haittavaikutuksia. Jos on, ne ovat vähemmän kuin sen vastine. Melatoniini II 's haittavaikutuksia ovat: pahoinvointi, kasvojen punoitusta, oksentelu ja ulkonäkö myyrät.

Erot Valmistajat

Melatoniini on kehittänyt australialainen yritys, Clinuvel, kun Melatoniini II on kehittänyt amerikkalainen yhtiö, Palatin Jechs.

Yhteenveto:

Melatoniini ja Melatoniini II kahdenlaisia ​​peptidejä käytetään keinotekoinen iho rusketuksen. Molemmat näkyvät valkoisena jauheena ja injektoidaan kehoon liuoksena. Liuos valmistetaan sekoittamalla jauhe jonkin verran bakteriostaattista vettä.

Melatoniini ja Melatoniini II ovat synteettisiä luonnossa, ja ne matkivat melanosyyttejä stimuloiva hormoni. Tämä hormoni liittyy melaniinin, hormoni vastuussa pigmentti hiusten, ihon, ja muilla aloilla. Melatoniini ja Melatoniini II käytetään pääasiassa keinorusketuksen ihon. Ne ovat tehokkaita jopa ilman apua ultraviolettisäteilyltä.

Rakenteeltaan, melatoniinipitoisuuksia ja Melatoniini II ovat hyvin erilaisia. Melatoniini on suora ja täyspitkä taas Melatoniini II on lyhyt ja pyöreä.

Sen lisäksi keinorusketuksen, Melatoniini käytetään ennaltaehkäisevästi kevyen liittyvien ihosairauksien kun Melatoniini II käytetään erektiohäiriöiden, libidon lisälaite, ja spontaani erektio.

Melatoniini ei ole ilmeistä sivuvaikutuksia. Samaan aikaan Melatoniini II on seuraavia vaikutuksia, kun ainetta kulutetaan: pahoinvointi, oksentelu, kasvojen punoitus, ja kehitys mol.

Molemmat aineet voidaan ottaa määräämättömäksi ajaksi. Ei ole ennalta määrätyn ajan käyttäen molempia aineita.

Kaupalliset Melatoniini on kehitetty ja jaettu Clinuvel, australialainen yritys. Sama tapahtuu Palatin Jechs, amerikkalainen yhtiö Melatoniini II.