Ero BMI ja rasvaprosenttimittaritBMI vs. Body Fat

BMI on lyhenne Body Mass Index, ja sitä käytetään osoittamaan yleistä rasvapitoisuus henkilön 's elin. Henkilö' s BMI ei välttämättä käytetään määrittämään yksi 's yleistä terveydentilaa kannalta hyvä vai huono, eikä todellinen määrä rasvaa sisältämän. kehon rasvan, toisaalta, on keskeinen rooli ylläpidossa yksi 'kehon. Määrä rasvaa ja sen jakautuminen voi ilmoittaa mahdollisimman suotuisat ja haitallisia terveysvaikutuksia. Kehon rasvapitoisuus määrittää, onko henkilö on liikalihava tai ylipainoinen.

Henkilö 's BMI mitataan jakamalla paino kehon korkeus tietty henkilö. Tässä laskelmassa henkilö' s painoa verrataan niiden korkeus. BMI on esitetty prosentteina. Jos BMI laskelma osoittaa, että se on vähemmän kuin 5 prosenttia, henkilö voi katsoa alipainoinen. Samoin, jos BMI on yli 95 prosenttia, henkilö voi katsoa liikalihavia. Mikäli BMI henkilön laskee alle tietyn tason (18), voisi olla ennenaikaisen kuoleman riskiä.

Kehon rasva on tärkeä rakenneosa kehon, esimerkiksi rasvaa, joka on tallennettu elimissä muodostaa noin 4% kehon 'painon. Tämä rasva on tärkeä tekijä asianmukaisen toiminnan näiden elinten . ottaa liian vähän rasvaa pidetään epäterveellistä, ja voi aiheuttaa vakavia terveydellisiä ongelmia. tasot rasvaa riippuu myös yksi 'sukupuoli ja ikä. Esimerkiksi rasvapitoisuus varastoituu pääasiassa reidet ja pakarat naisista, kun taas miehillä, se on useimmiten tallennettu vyötärön alueelle.

Tutkimus on osoittanut, että naisilla, joilla on vyötärön koko yli 30 tuumaa on suurempi riski diabeteksen ongelmia ja muita sydän vaivoja. Samoin naiset, joilla on painoindeksi 25 tai vähemmän, ja joilla on vähemmän yleistä rasvapitoisuuden, ovat vähemmän alttiita taudeille.Yhteenveto:

1. Body Mass Index (BMI) mitataan jakamalla paino kehon korkeus tietyn henkilön.

2. BMI on rajoitettu määritettäessä yleistä terveydentilaa henkilön, kun taas kehon rasva on tärkeä rooli päätettäessä terveyshaitoista.