Ero Käyminen ja hengitystäKäyminen vs Hengityksen

Tietyissä aineenvaihduntaan, erityisesti biokemian, opiskelijat osallistuvat tutustuttaessa vaihteleva prosessit ovat elintärkeitä solujen toimisi ja täyttää roolinsa kehossa.

Esimerkkinä tästä on käymisen ja hengitystä. Olkaamme puuttua eroja.

Hengitys on luonnollinen prosessi kaiken elävän jossa voidakseen tuottaa energiaa, happea tarvitaan hyödyntämään murtamista molekyylien solun sisällä. Kuten me kaikki tiedämme, ATP tai adenosiini trifosfaatti on ensisijainen energian soluja. Kun nämä solut hajottamaan ja tehdään hengitystä, varastoitu energia solujen sisällä vapautetaan ja rikkoutumatta. Voidakseen tehdä niin, happi on tarpeen vapauttaa että varastoidun energian. Muut toiminnot soluhengityksessä liittyy supistukset lihasten ja impulssi sukupolvi.

Käyminen, toisaalta, on vastakohta hengitystä. Käymistilassa, happea ei käytetä. Se käyttää glukoosia, tuottaa ATP ja muun aineen kuin tuote. Tässä prosessissa käyminen on vähemmän energiaa tuotetaan kuin hengitystä. Lisäksi se saa energiansa suoraan glukoosista. Jotta jogurtti tehdään käyminen, laktaatti bakteeri on lisätty maitoon. Laktaatti bakteerit sitten käydä sen. Siten lopullinen tuote on jogurtti hapan maku. Muissa tuotteissa kuten oluen, prosessi voidaan uudistetaan tiivistämällä alkoholijuoma. Tällä tavalla on jälkimmäinen osa käyminen, se tuottaa olutta sen lopputuotteen. Se on myös sama root olutta.Koska prosessi hengitystä, kaikki elävät asioita tällä planeetalla pystyvät hengittää. Me ihmiset hengittää, koska vaihtoa hapen ja hiilidioksidin sisällä meidän keuhkoihin. Sillä käyminen, elintarvikkeiden ja muiden juomien ei ole olemassa ilman tätä tärkeää prosessia. Meidän elin, käyminen toimii kautta pepsiini ja renniini joka toimii käydä ja pehmentää ruokaa syömme apuna ruoansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä.

Yhteenveto:

1. Hengityksen tai anabolisia hengityksen liittyy käytön hapen kun käyminen liittyy käytön entsyymien, kuten glukoosi.