Ero White ja tumma ChickenWhite vs Tumma Chicken

Ihmiset ovat nyt tietoisia valkoista ja tummaa kana. He tietävät, että tumma kana ei tule liikaa. He tietävät, että tumma kana on haitallista terveydelle ja valkoinen kana on hyvä. Kuitenkin useimmat ihmiset ovat tietämättömiä ero valkoisen ja tumman kanaa.

Kana on sekä valkoinen ja tumma liha. Verrattaessa valkoinen ja tumma kana, jälkimmäinen tulee tummempi väri. Se ei ole vain väri, että kaksi kanaa eroavuuksia, mutta ne eroavat paljon muuta.

Yksi eroja, jotka voidaan nähdä näiden kahden välillä on, että valkoinen kana tulee kuiva taas pimeässä kana tulee mehukas. On myös nähty, että tumma kana on enemmän rasvapitoisuus kuin valkoinen kana.

Liha rinnassa ja siivet ovat yleensä kutsutaan vaalean lihan ja lihan reidet ja sääret kutsutaan tumma liha. Verrattaessa lihaksia valkoinen kana ja tumman kana, voi törmännyt eroja. Lihaksia tumma liha saavat energiansa pääosin rasvasta. Tumma väri on saanut koska läsnäolo kahden proteiineja, jotka ovat mukana prosessissa muuntaa rasvan energiaksi.

The White kana saa energiansa glykogeenin, joka on polysakkaridi glukoosia. Tämä glykogeenin varastoituu maksaan ja on jaettu glukoosi kun valkoinen lihakset tarvitsevat energiaa.

Nyt verrataan maku, tumma kana on vahvempi maku. Sanotaan, että tämä haju johtuu aktiivisuuden erilaisten kemikaalien, rasvojen ja proteiinien lihaskudoksen.

Mikäli ruoanlaittoon, valkoinen kana voi keittää nopeammin. Tämä johtuu siitä, valkoinen kana on kypsää ja ohuempi verrattuna tumman kanaa.

Yhteenveto1. Tumma kana on haitallista terveydelle ja valkoinen kana on hyvä.

2. Valkoinen kana tulee kuiva taas pimeässä kana tulee mehukas.

3. Tumma kana on enemmän rasvapitoisuus kuin valkoinen kana.

4. liha rinta ja siivet ovat yleensä kutsutaan vaalean lihan ja lihan reidet ja sääret kutsutaan tumma liha.

5. tumma kana on vahvempi maku.

6. Jos ruoanlaitto, valkoinen kana voi keittää nopeammin.