Ero BMR ja RMRBMR vs RMR

Basal aineenvaihdunta kiihtyy (BMR) ja lepo aineenvaihdunta kiihtyy (RMR) ovat hinnat käytetään arvioitaessa määrän kaloreita henkilö polttaa, jos hän on levätä 24 tuntia. ? Sitä käytetään määrittämään minimimäärä energiaa henkilö vaatii pitämään kehon toimintaa, hänen sydämen sykkeen, hänen keuhkot hengitys ja pitämään ruumiinlämpö normaalia.

Ne tehdään samalla tavalla, mutta on hyvin paljon eroja kahden; yksi on, että BMR on mitattu tiukempia edellytyksiä, kun taas RMR on mitattu yhtä rajoittavia.

On monia vaatimuksia ennen kuin henkilö 's Basal aineenvaihdunta kiihtyy voidaan ottaa ottaen henkilö' s Lepo aineenvaihdunta kiihtyy ei ole vaatimuksia lainkaan. Tässä muutamia ominaisuuksia kaksi aineenvaihduntaan:

Perusaineenvaihdunnan

Basal aineenvaihdunta kiihtyy on nopeus, että organismi luovuttaa lämpöä ollessaan täydellistä lepoa. ? Se mitataan, kun henkilö on hereillä, mutta täydellistä lepoa. ? Se tehdään usein pimennetyssä huoneessa Olipa henkilö 's herääminen jälkeen vähintään 8 tuntia unta.

Saada oikea BMR henkilön, on tärkeää, että hän ei aiheuta mitään ylimääräistä energiaa, kun teet testin. ? Siksi henkilö, joka on alistetaan BMR testi vaaditaan jäädä testauslaitokseen yön ennen testiä.

Hän on tehty makaamaan lepoasentoon, lepää täysin. ? Hänen on paastota 12 tuntia ennen testausta, jotta hänen ruoansulatus ei toimi menettelyn aikana. ? Tänä aikana vapautunut energia kehonsa vain riittää antaa hänen elintärkeitä elimissä toimiakseen.Lepo aineenvaihdunta kiihtyy

Tunnetaan myös Lepo Energiankulutus (REE), lepo aineenvaihdunta kiihtyy on mitattu yhtä rajoittavia kuin Basal aineenvaihdunta kiihtyy. ? Se ei edellytä henkilö yöksi testauslaitokseen varmistamaan vähintään 8 tuntia unta ja lepoa ennen testausta.

Hän on edelleen tarpeen levätä lepoasentoon, kun testi on otettu, mutta hänen ei tarvitse saada 8 tuntia unta.

Kalorilaskureita ja laskimia yleensä käyttää Lepo aineenvaihdunta kiihtyy sijaan Basal aineenvaihdunta kiihtyy, koska olosuhteet, joihin RMR hinnat otetaan kuvastavat normaali tilanne ihminen 's päivittäisestä toiminnasta.? Joten tulokset ovat realistisempia.

Yhteenveto

1. Basal aineenvaihdunta kiihtyy on otettu erittäin tiukkojen edellytysten täyttyessä, kun taas lepo aineenvaihdunta kiihtyy ryhdytään vähemmän rajoittavia ehtoja.
2. Ennen Basal aineenvaihdunta kiihtyy on otettu, henkilöllä on velvollisuus pysyä testauslaitokseen, kun otetaan Lepo aineenvaihdunta kiihtyy; henkilö voi pysyä minne hän haluaa.
3. Basal aineenvaihdunta kiihtyy edellyttää henkilö vähintään 8 tuntia unta, vaikka lepo aineenvaihdunta kiihtyy ei.