Ero Niasiini ja NiaspanNiasiini vs Niaspan

Ihmiset, jotka voivat 't itsekuria ovat matkalla pahimpia seurauksia. Ne, jotka eivät voi pidättyä joilla runsasrasvainen ruokavalio ovat aina riski sydän- ja verisuonitauteihin. Nämä sydäntaudit, kuten kohonnut verenpaine, sepelvaltimotauti, kuten ateroskleroosi, arterioskleroosi, ja paljon enemmän voi edistää, joilla on suurempi riski aivohalvauksen ja sydänkohtauksen siten joko nostaa sinut välitön kuolema tai jättää sinut heikentävä kunnossa.

Koska suuria saavutuksia lääketeollisuuden, ihmiset ovat keksineet huumeiden torjumiseksi näitä sairauksia tai laskea tiettyjä veren komponenttien, kuten triglyseridit ja kolesteroli. Kuluttaen näitä lääkkeitä, odottaa kolesterolia tai triglyseridejä laskevan. Mutta tietysti on olemassa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Kaksi lipidejä alentavien lääkkeiden ovat niasiinia ja Niaspan. Mikä voi olla eroja näiden kahden lääkkeen?

Ei ole suuria eroja kahden huumeita. Niasiini on geneerinen lääke, kun Niaspan on tuotemerkki.

Voit aloittaa pois, niasiinia on huume, joka sisältää yhdiste nimeltään nikotiinihappo. Nikotiinihappo toimii kolesterolitasoa alentamalla niitä. Niaspan sisältää myös niasiinia, mutta Niaspan mainostaa sitä laajennettu release, merkitys, lääke voidaan pidentää verenkiertoon. Etuna pitkittyvästi vapauttavan huumeiden ja pillerit on, että se pitää ihmisiä huumeiden usein. Mutta laajennettu release, ihmiset pidättäytymään huumeiden johtuvat yleensä nopeasti vapauttaa huumeita ja pillereitä.Niaspan valmistaa Abbott Laboratories, kun niasiinia valmistetaan erilaisia ​​farmaseuttisia yrityksiä, koska se on yleinen lääkkeen.

Koska Niaspan on pitkittyvästi vapauttavan lääkkeen, niasiinia, toisaalta, on nopeasti vapautuu. Siksi niasiinia-huuhtelu on väistämätöntä. Niasiinia-huuhtelu, on kasvojen punoitus. Koska tämä on haitta, Niaspan kehitettiin. Jotkut ihmiset eivät siedä niasiinia huuhtelu. Ne ovat myös kuluttavat sitä usein päivässä, koska se on nopea vapautuu lääkeainetta. Myös hidas julkaissut niasiinia, että kuluttajat voivat valita.

Kanssa kolmenlaisia ​​niasiinia (eli nopea vapautuminen niasiinia, laajennettu release niasiinia, joka on leimattu Niaspan, ja hidas vapautuminen niasiini), paras mukaan kritiikkien lisäämisessä hyvän kolesterolin ja vähentämällä triglyseridipitoisuus on nopea julkaisu niasiinia. Niaspan on toiseksi paras tällaista toimintoa.

Yhteenveto:

1. Niasiini on geneerinen lääke, kun Niaspan on tuotenimi huume.
2. Niasiini voi tulla nopeasti vapauttamista tai hidasta vapautumista samalla Niaspan on laajennettu release tekniikkaa.
3. Niasiini on haitta kasvojen punoitus johtuu purkaa nopeasti kaava, mutta Niaspan ei