Ero NPH ja Regular InsuliiniNPH vs Regular Insuliini

Diabetes on pitkäaikainen sairaus liittyy epäsäännöllisesti runsaasti glukoosia tai sokeria veressä. Se on klusterin aineenvaihduntahäiriöiden esimerkkeinä epänormaali verensokeri johtuvat puutteellisesta insuliinin eritystä ja toimintaa tai molempia. Tämä tauti on yleensä kutsutaan diabetes ja havaittiin ensimmäisen häiriö liittyy sokeripitoiset virtsa ja äärimmäinen tappio lihaksen sävy Paluumatkalla viime vuosikymmeninä. Lisääntynyt veren glukoosipitoisuus tai hyperglykemia, voivat johtaa siihen, että tihkuva ulos glukoosin sisällä virtsan, jolloin ilmaisulla 'makea virtsa'.

Säännöllisesti, verensokeri ovat tiukasti hallinnoi insuliinia. Insuliini on hormoni, haiman, joka on vastuussa alentaa veren glukoosia. Kasvu verensokeri yleisesti huomattava, koska potilas syö. Insuliini on sitten vapautuu haima laittaa verensokeri normaalilla tasolla. Potilaat, joilla on diabetes, riittämätön tai puuttuva valmistuksessa insuliinia, voi olla hyperglykemia.

Nämä kaksi diabetes ovat insuliinista riippuvainen tyypin ja ei-insuliinista riippuvainen tyypin. Ominaista Näiden kahden kuvataan termit tunnistaa ne. Ei-insuliinista riippuvainen tyypit ovat potilaiden minimaalisella insuliinin tuotanto jotka pahentavat ottamalla suun hyperglycemic aineita. Toisaalta, insuliini-riippuvainen tyypit ovat potilaat, joilla on kyvyttömyys tuottaa insuliinia, joissa on enemmän kuin 100 mg / dl verensokeria. Kehittäminen tällaisissa olosuhteissa edellyttää kestävä lääketieteellisiä toimenpiteitä, kuten insuliinin annostelusta.

Insuliini pitoisuudet on erilaisia ​​ominaisuuksia, joka antaa potilaalle valintoja mitä käyttää. Kaksi näistä pitoisuudet ovat säännölliset ja NPH-insuliini. NPH-insuliinia tai insuliini isofaani keskeyttäminen, on siirtymäkauden muoto insuliinia, joka on kyky laajentaa kapasiteettiaan pitempään verrattuna säännöllisesti itse. Säännöllinen insuliini tai insuliini Injection Regular, kuvataan olevan lääkkeen lyhytvaikutteista vaikutuksia.

Väli ulos vaikuttavuutta huumeiden 'kesto, NPH eroaa säännöllisesti insuliinia kannalta fa? Ade ja prosessi hallinnon. Säännöllinen insuliini on ulkonäöltään selkeä johdonmukaisuus, ja yksinäinen lomakkeen kautta voi antaa lihakseen, koska sen edellytetään välittömiä vaikutuksia. Tämä insuliinia voidaan antaa myös infuusiona laskimoon. päinvastoin, NPH kuvataan olevan samea ulkonäkö ja on vain ihonalaisena injektiona.

Sen lisäksi, että säännöllinen insuliini ja NPH-insuliini ovat erilaisia ​​kannalta ajankohta vaikuttaa potilaaseen. Säännöllinen insuliini vaikuttaa potilaan aikana 30 min.-1 h. kun NPH-insuliini tarvitsee yhdestä kahteen tuntia jäljellä oleva voimaan. Puhkeamista, huippu, ja kesto sen vaikuttavuutta myös eroaa keskenään. Reseptiä Näiden kahden on sama tavoite vähentää verensokeri on normaalitasolle. Lisäksi tärkeä osa on, että potilas on riittävä määrä tietämystä määrätyistä lääkkeistä antanut lääkäri.

Yhteenveto:

1. Diabetes on pitkäaikainen sairaus liittyy epäsäännöllisesti runsaasti glukoosia tai sokeria veressä.2. kaksi diabetes ovat insuliinista riippuvainen tyypin ja ei-insuliinista riippuvainen tyypin. Ominaista Näiden kahden kuvataan termit tunnistaa ne.

3. Insuliini pitoisuudet on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka antavat potilaalle valintoja mitä käyttää. Kaksi näistä pitoisuudet ovat säännölliset ja NPH-insuliini.

4. NPH-insuliinia tai insuliini isofaani keskeyttäminen, on siirtymäkauden muoto insuliinia, joka on kyky laajentaa kapasiteettiaan pitempään verrattuna säännöllisesti itse. Säännöllinen insuliini tai insuliini Injection Regular, kuvataan olevan lääkkeen lyhytvaikutteista vaikutuksia.

5. Säännöllinen insuliini on ulkonäöltään selkeä johdonmukaisuus, ja yksinäinen lomakkeen kautta voi antaa injektioita lihakseen, koska sen edellytetään välittömiä vaikutuksia. Päinvastoin, NPH on kuvattu on samea ulkonäkö ja on vain ihonalaisena injektiona.

6. Säännöllinen insuliini vaikuttaa potilaan aikana 30 min.-1 h. kun NPH-insuliini tarvitsee yhdestä kahteen tuntia jäljellä oleva voimaan.

7. puhkeamista, huippu, ja kesto sen vaikuttavuutta eroavat myös keskenään.