Ero Yksinkertainen ja monimutkaisia ​​hiilihydraattejaYksinkertainen ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja

Terveytemme pitäisi olla ensisijaisen tärkeää. Voimme saavuttaa mitään, että haluamme vain, jos olemme fyysisesti terve ja pystyy tekemään niin. Se tuntuu mukava olla kunnossa. On erittäin tärkeää, että sinulla on riittävä määrä energiaa ruokaa tehdä sen läpi päivän. Niistä elintarvikkeiden ainesosien, hiilihydraatit ovat niitä, jotka antavat meille, että tarvitaan lisäenergiaa täydentää meidän tehtäviä.

Mitä ovat hiilihydraatit? Hiilihydraatit ovat ryhmä elintarvikkeiden ravinteita, jotka käsittävät suurimman osan päivän ravinnontarve. Itse asiassa tarvitaan noin 50-60% hiilihydraatteja jokapäiväisessä ravinnon jotta se läpi päivän. Saatat ihmetellä, miksi meidän on otettava enemmän hiilihydraatteja kuin mikään muu elintarvikkeiden ainesosien, kuten proteiineja ja rasvoja. Tämä on yksinkertainen selitys. Hiilihydraatit ovat niitä, jotka ovat helposti sulavaa ja käyttää elimistöön, ja ne ovat elintarvike- komponentteja, jotka antavat meille energiaa, että meidän täytyy liikkua, toiminta, ja suorittaa päivittäiset askareet. Niille rasittava ja aktiiviset työt, sitä enemmän he tarvitsevat hiilihydraatteja polttoaineen kehoaan.

Hiilihydraatit ovat yleisesti tunnettu sokeri. Tämä johtuu siitä, että yksinkertaisin ja aktiivisin muoto hiilihydraatteja on glukoosi. On tämä glukoosi, joka on läsnä meidän verenkiertoon ja kuluttavat meidän solut, täten, jotta ne voivat työskennellä ja toimivat moitteettomasti. Muista kuitenkin, että se ei ole vain makea elintarvikkeisiin, jotka sisältävät hiilihydraatteja, mutta nämä löytyy monissa elintarvikkeissa sekä esimerkiksi vihanneksia. Mutta hiilihydraatit on kahdenlaisia, yksinkertaisia ​​(yksinkertaisia ​​sokereita) ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja.

Yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja ovat eri hiilihydraatteja, jotka ovat kaikkein kemiallinen perusrakenne, C6H12O6 (6Carbon-12Hydrogen-6Oxygen), yleensä koostuu yhdestä tai kahdesta sokereita. Yleisin niistä vain 1 sokeri-ketju ovat glukoosi, fruktoosi (löytyy hedelmistä), galaktoosia (maidossa). Double sokereita ovat sakkaroosi (taulukko sokeri), ja jopa hunajaa. Nämä hiilihydraatit ovat helposti sulavia ja käytetty, joten niitä tarvitaan suurempia määriä.

Monimutkaiset hiilihydraatit sisältävät 3 tai enemmän sokeria ryhmiä. Ne ovat yleensä nimitystä 'tärkkelyspitoisesta' hiilihydraatteja. Nämä sulavat ja pysyä verenkierrossa pidempään, ja ovat suurempia määriä vitamiineja ja kivennäisaineita kuin yksinkertaisia ​​sokereita. Esimerkkejä ruokaa runsaasti hiilihydraatteja ovat kasvikset, koko vilja, ja ruskea riisi.

On kuitenkin tärkeää, että me kuulla ravitsemusterapeutin määrittää tarvittava määrä hiilihydraatteja, jotka auttaisivat meitä terveenä. Liian paljon hiilihydraatteja voi aiheuttaa terveysongelmia, kuten lihavuuden, tai jopa diabetes.Voit lukea tästä aiheesta tarkemmin, sillä vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Hiilihydraatit muodostavat suurimman osan ravinteista otamme, antaa meille tarvittavan energian.

2. Yksinkertaiset hiilihydraatit ovat helposti sulavaa ja käytetty elimistön joista esimerkkinä on glukoosi.