Ero Omega 3 ja kalaöljyOmega 3 vs Kalaöljy

Jotkin ruoka aineet ovat erittäin terveitä kehon järjestelmässä, kun taas toiset ovat erittäin haitallisia ja karsinogeeninen. Grillauksessa ja mustaa, grillattua osa että liha on yksi johtavista syistä mahasyöpä. Liian korkea saannin grilliruokaa käyttöiän voi altistaa meidät mahasyöpä. Muut syöpää aiheuttavia elintarvikkeet ovat runsaasti rasvaa, että pitkällä aikavälillä, voi aiheuttaa paksusuolen syöpä.

Olemme aina varoitetaan ja koulutettuja. Kuitenkin jotkut ihmiset eivät voi pakottaa maku poistaa näitä elintarvikkeita. Nämä epäterveellisiä elintarvikkeita voi aiheuttaa meille toivottuja sairauksien ja syövän lähitulevaisuudessa. Kaksi terveellisen ruoan komponenttien että meidän täytyy kuluttaa omega 3 ja kalaöljy. Olkaamme puuttua eroja.

Kalaöljy on öljyä, kun omega-3-on rasvahappo. Molemmat ovat erilaisia ​​rakenteeltaan ja komponentteja.

Omega-3-rasvahappo on rasvaa, joka on erityisen monityydyttymättömiä tyyppi. Siinä on kolme muotoja kuten ALA, EPA ja DHA. DHA: ta ja EPA löytyy kalat kuten cods, sardiini, jne ALA, toisaalta, voi olla peräisin kasvi- öljyt, kuten rapsiöljy tai soijaöljy. ALA voi myös olla peräisin saksanpähkinät ja flaxseeds.

Kalaöljy, toisaalta, on itse öljy, joka on tuotettu kala 's rasvoja ja kudoksia. Kuitenkin se sisältää vain DHA: ta ja EPA, mutta ei ALA. Kalat todellisuudessa eivät ole tuottajia omega 3. Nämä kalat saavat sen syöminen saaliskaloihin ja mikrolevästä joka sisältää omega-3 rasvahappoja.Sekä kalaöljyn ja omega 3 ovat hyödyllisiä ihmisille. Se alentaa veren kolesterolia estäen ateroskleroosin. Se vähentää myös kohonnut verenpaine, alentaa triglyseridien eli se alentaa riskejä aivohalvauksen ja sydänkohtauksen. Kaiken kaikkiaan se alentaa riskiä sydän-ja verisuonitautien, joka on yksi yleisimmistä kuolinsyistä ympäri globe.The komponentit kalaöljyä ja omega-3-rasvahappo itse toimivat tulehduskipulääkkeitä samoin. Siten se voi parantaa yksi 's muisti ja henkinen valmiuksia.

American Heart Association suosittelee annos yksi gramma kalaöljyä päivässä syömällä kalaa. Tai jos ei, voimme ottaa täydentää.

Yhteenveto:

1. Omega 3 on rasvahappo, kun kalaöljyä on öljy.
2. Omega 3 on kolme muotoja kuten ALA, EPA ja DHA vaikka kalaöljy sisältää kaksi kolmesta muotoja omega-3 rasvahappoja, jotka ovat EPA ja DHA.