Ero Natrium ja SaltNatrium vs Salt

Kun sanot suolaa, normaalisti katso taulukko suolaa. Itse asiassa suola on natriumkloridi (NaCl), ja se on ollut suuri osa ihmisen olemassaolon. Arkeologiset todisteet osoittavat, että suolaa on uutettu yli 8000 vuotta. Se tuli jopa erittäin arvokas hyödyke, ja tuli myös merkittävä osa erilaisten uskonnollisten ja kulttuuristen perinteiden.

Suola on itse asiassa tullut yksi perus makuja '' että maku kutsutaan nimellä 'suolaista'. On olemassa erilaisia ​​suoloja ihmisravinnoksi, kuten merisuola, puhdistettua suolaa, ja iodized suolaa. Nykyään ihmiset käyttävät usein termiä 'suola' korvattavissa 'natrium'. Tämä johtuu pääasiassa suola 's kemiallinen koostumus, mutta huomattavasti, suolaa, joka on natriumkloridia, on vain 40 prosenttia natriumia. Suurin osa (60 prosenttia) on kloridi. Tästä huolimatta, suola liittyy usein lähemmin natriumia.

Natrium on mineraali tai metallinen alkuaine, ja symboloivat Na. Sitä pidetään välttämätön ravintoaine, mutta kuten kaikki asiat, liikaa natriumia voi olla vahingollista teille. Monet ihmiset ajattelevat natriumia voidaan saadaan pääasiassa suolaa, mutta todellisuudessa, natrium on lähes kaikkialla. Suolalla tai ilman suolaa, elintarvikkeita me kuluttaa voi silti olla paljon natriumia. Jalostettuja elintarvikkeita, meri elintarvikkeet, jäädytetyt ja säilykepurkkeja C ne kaikki sisältävät natriumia, mikä on enemmän kuin tarpeeksi meidän ravinnon avustus. Liiallisesta natrium voi olla hyvin haitaksi terveydelle, koska se voi johtaa verenpaineen ja muiden sydän- ja verisuonitauteihin.

Kun ihmiset ovat leikkaamalla suolaa niiden ruokavalion, mitä ne todella tarkoittavat, että he ovat huolissaan niiden natriumin saanti, koska se on natrium, joka tappaa, eikä suolaa. On syytä mainita, että vaikka ihmiset välttämään kuluttavat suolaa, ne voivat silti saada paljon natriumia muista lähteistä. Joten vaikutus, pysyä poissa suola ei ole ainoa ratkaisu.

Suositeltu määrä kulutuksen natriumia per päivä on 2400 mg. Tällainen suositus on keskiarvo terveillä aikuisilla, koska ihmiset taipuvaisilla suuntauksia sydän- ja verisuonitauteihin pitäisi kuluttaa vähemmän. Tämä 2400 mg natriumia löytyy yksi teelusikallinen suolaa. Tämä tarkoittaa, ainakin teoriassa, että keskimäärin terve yksilö tarvitsee kuluttaa noin teelusikallinen suolaa päivässä täyttää heidän ravinnon avustus. Kuitenkin, se ei ole niin helppoa, koska natrium on läsnä myös muita elintarvikkeita, ja se on pohjimmiltaan natrium, että sinun pitäisi välttää.

Siitä huolimatta, natrium on edelleen elintärkeä kehossamme. Se auttaa asianmukainen vedenjakelu kehossamme, ja tukien ylläpito nestetilavuus soluja ja kudoksia. Se koskee myös meidän lihasten ja neurologisia toimintoja. Kuitenkin natrium riittävästi saadaan tänään 's ruokaa, ja ehkä, ihmiset ovat oikeassa leikata suolaa estää liiallisesta natriumia.Yhteenveto:

1. Suola on natriumkloridi (NaCl), kemiallisen yhdisteen tehty 40 prosentin natrium- ja 60 prosenttia kloridi.

2. Natrium on metallinen alkuaine.

3. Se on itse asiassa liiallisesta natriumia, joka aiheuttaa terveysongelmia. Natrium löytyy muista lähteistä, eikä suolaa yksin.

4. Yksi tl suolaa on 2,400 mg natriumia.