Ero rasvaliukoinen vitamiini ja vesiliukoinen vitamiiniRasvaliukoinen vitamiini vs vesiliukoinen vitamiini

Sekä rasvaliukoisia vitamiineja ja vesiliukoiset vitamiinit ovat erittäin ravitsevia. Tämän vuoksi monet ihmiset ajattelevat ne ovat samat. Totuus kuitenkin on, nämä kaksi on monia merkittäviä eroja. On erittäin suuri ero, miten kehon vastaanottaa ja hajottaa näitä vitamiineja. Myös ero miten nämä vitamiinit ovat käytössä elimistöön. Tietäen ero näiden kahden vitamiineja voi auttaa saamaan optimaalisen terveyden ja pysyä fyysisesti kunnossa. Miten nämä kaksi liukenevat elimistössä on yksi heidän suuria eroja. Yksi liukenee rasva ja muut vedessä. Jos käytät niitä tarkoituksenmukaisesti, elimistö saa mitä se tarvitsee, etenkin terveyden.

Vitamiineja, jotka ovat rasvaliukoisia vitamiineja ovat K-vitamiinia, E-vitamiinia, D-vitamiinia, ja tietenkin vitamiinin Lipid on toinen sana rasvaa, minkä vuoksi se voidaan myös kutsua rasvaliukoinen vitamiini. Tämä vitamiini liukenee varastoida rasvaa sisällä kehosta. Tämä käsiksi vitamiineja tarvitaan energian tai ravitsemus kun se vapautetaan, kun rasvat hajoavat. Neljä vitamiineja, jotka ovat rasvaliukoisia vitamiineja ovat välttämättömiä kehon säilyttää optimaalinen terveys. Se voi auttaa suolet, maksa, sydän ja muut ruumiinosat. Kun tämä vitamiini jokapäiväisessä ei tarvita, koska elimistö on kyky tallentaa tätä vitamiinia elimistössä ja vapautetaan, kun tarvitaan elin.

Kaikki kahdeksan B-vitamiineja ja C-vitamiini käsittää vesiliukoisia vitamiineja. Kahdeksan B-vitamiinit ovat B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 ja B12. Nämä vitamiinit on otettava päivittäin, koska nämä vitamiinit eivät tallennu elimistössä. Ottamalla näitä vitamiineja päivittäin, voit optimaalisen terveyden. Ei ole yliannostus näitä vitamiineja, koska ne vain suodattaa pois virtsassa. Nämä vitamiinit eivät aiheuta uhkaa tai vaaraa kehosta. Koska ne suodatetaan pois helposti virtsassa, tämä on toinen syy, miksi sinun täytyy ottaa päivittäinen annos näitä vitamiineja. Suolet imeytyy näitä vitamiineja, niin ne kuljetetaan verenkiertoon käytettäväksi tai suodatettua.

Tietäen erot näiden kahden auttaa saamaan tai säilyttämään optimaalisen terveyden haluat kehosta. Kun oikea tieto kahden, voit määrittää kumpi sinun täytyy olla terve.

YHTEENVETO:1.

Rasvaliukoisia vitamiineja liueta rasvojen ja lipidien, kun taas vesiliukoisten vitamiinien liuotetaan veteen.
2.

Rasvaliukoisia vitamiineja tallennetaan kehon, mikä tarkoittaa, sinun ei tarvitse ottaa päivittäisen annoksen näistä. Vesiliukoiset vitamiinit toisaalta ei tallenneta kehosi ja helposti suodatettu kautta virtsaan, minkä vuoksi ottaen päivittäinen annos tämä on erittäin tärkeää.
3.