Ero Kokaiini ja WeedKokaiini vs Weed

Kokaiini ja rikkakasvien ovat laittomia aineita, joita yleisesti kutsutaan huumeita. Sekä kokaiini ja rikkakasvien ovat hyvin aktiivisia piristeet, ja ihmiset käyttävät niitä tulee usein huumeriippuvaisten näiden lääkkeiden. No, vaikka nämä kaksi lääkkeet ovat yleensä pidetään suuri stimulantit, niillä on monia eroja.

Weed on eräänlaista majuarana joka on usein katsotaan olevan lieviä. Toisaalta kokaiini on vahvempi nautintoaine. Toisin kuin rikkaruoho, kokaiini on tehokkaampi ja vahva, ja tekee myös yksi henkisesti riippuvuutta.

Voidaan myös törmännyt eroja niiden alkuperä. Kokaiini on peräisin lehdistä kokan kasvi. Päinvastoin, ruoho on seos murskataan lehdet ja kukat hamppua.

Käyttöesimerkeistä samoin, välillä on eroja kokaiinin ja rikkakasvien. Weed voi kääriä savukkeita ja savustettu. Weed voidaan myös tupakoinut vesiputket (bong), tai voidaan sekoittaa ruokaan tai otettu nestemäisessä muodossa. Aktiivinen ainesosa rikkakasvien on delta-9-tetrahydrokannabinoli kemialliset, joka stimuloi aivojen soluihin.

Terveyden kannalta ongelmia, kokaiini on haitallisempaa verrattuna ruohoa. Ihmiset käyttävät kokaiinia voi olla paljon enemmän terveyteen liittyviä komplikaatioita verrattuna ihmiset käyttävät ruohoa, koska ensin yksi on tehokkaampi nautintoaine.

Kokaiini on saatavana kahdessa muodossa C valkoinen kiteinen jauhe ja crack. Valkoinen kiteinen muoto on kokaiinihydrokloridia, ja crack on kokaiinihydrokloridia käsitelty ammoniakki / natriumbikarbonaatti) ja vedellä. Kokaiini on normaalisti tuhahti, liuotetaan veteen tai ruiskutetaan.

Weed nähdään kasvaa joko pallonpuoliskon maan, lähes kaikissa maanosissa. Toisaalta, kokaiinia kasvaa enemmän etelässä läntisen pallonpuoliskon.Yhteenveto:

1. Weed on eräänlaista majuarana joka on usein katsotaan olevan lieviä. Toisaalta kokaiini on vahvempi nautintoaine.

2. Toisin kuin rikkaruoho, kokaiini on tehokkaampi ja vahva, ja tekee myös yksi henkisesti riippuvuutta.

3. Kokaiini on peräisin lehdistä kokan kasvi. Päinvastoin, ruoho on seos murskataan lehdet ja kukat hamppua.

4. Weed voi kääriä savukkeita ja savustettu. Weed voidaan myös tupakoinut vesiputket (bong), tai voidaan sekoittaa ruokaan tai otettu nestemäisessä muodossa. Kokaiini on normaalisti tuhahti, liuotetaan veteen tai ruiskutetaan.