Ero Kerma ja geeli EyelinerCream vs? Gel Eyeliner

Eyeliners antavat erilaista määritelmää silmille. Rajausvärit, joita levitetään ääriviivat silmän, antaa silmiin esteettisen kauneuden. Yksi voi törmännyt eri eyeliners kuten kynä, geeli ja kerma. Vaikka kynä eyeliners olivat muodissa aiemmin, naiset nyt mieluummin geeli ja kerma Rajausvärit koska ne ovat helppokäyttöisiä.
Sekä kerma ja geeli Rajausvärit käytetään enemmän kuin ne tulevat paksu ja soveltaa kirkkaammin. Voide ja geeli Rajausvärit tulevat massana ja harjalla käytetään soveltaa niitä. Voide ja geeliä eyeliner käytetään ainoastaan ​​ylä ripsien linjan eikä alemman ripsien linjan koska ne voivat tuoda jonkin verran ärsytystä. Yksi voi törmännyt eri merkkisiä kermaa ja geelin Rajausvärit markkinoilla.
Vaikka geeli ja kerma Rajausvärit tullut monia yhtäläisyyksiä, niillä on monia eroja. Cream eyeliners koostuvat kermainen aineista. Voide eyeliners tulla putki tai lyijykynällä muotoon. Kun yksi käyttää kermaa eyeliner, silmät voivat olla luonnollisen ulkonäön, koska ne ovat silkinpehmeä.
Toisin kuin kerma eyeliners, Gel eyeliners antaa silmät savuinen ilmeen. Tämä tarkoittaa, että geeli eyeliner antaa vain keinotekoisen näköisen. Lisäksi geeli eyeliners voidaan soveltaa ripsien linjan pienellä siveltimellä.
Cream eyeliner on sileä ja pehmeä. Päinvastoin, geeli eyeliners eivät ole niin sileä ja pehmeä. Toisin kuin kerma eyeliners, geeli eyeliners pysyä pidempään ripsien linjat.

Verrattaessa käyttö, kerma eyeliners käytetään enemmän kuin geeli Rajausvärit. Generaly, henkilö, joka on aloittelija käyttää geelin Rajausvärit.Yhteenveto

1. kerma eyeliners käytetään enemmän kuin geeli Rajausvärit.
2. Geeli eyeliners sopivat henkilö, joka on aloittelija.
3. Kun yksi käyttää kermaa eyeliner, silmät voivat olla luonnollisen ulkonäön, koska ne ar silkinpehmeä.
4. Toisin kuin kerma eyeliners, Gel eyeliners antaa silmät savuinen ilmeen. Geeli voide antaa vain keinotekoista katsoa silmiin. Geeli eyeliners voidaan soveltaa ripsien linjan pienellä siveltimellä.
5. Cream eyeliner on sileä ja pehmeä. Päinvastoin, geeli eyeliners eivät ole niin sileä ja pehmeä.
6. Toisin kuin kerma eyeliners, geeli Rajausvärit pidempään.