Ero EDP ja EDTEDP ​​Vs. EDT

Jos etsit parfyymi, joka parhaiten sopii persoonallisuuttasi ja miten haluat ihmiset haistaa sinua, voidaan sekoittaa monia merkkejä voit valita markkinoilla. On lajikkeiden hajusteita vaihtelevat Versace, Armani, Banana Republic, Yves Saint Laurent, Victoria 's Secret, Chanel, ja paljon muuta. Kuitenkin ihmiset ovat hämmentyneitä eniten, kun se tulee Eau de Perfum tai EDP ja toalettivedet. hinnat ovat huomattavat näiden tuotteiden, mutta aineet ovat erilaisia. totuus on nämä tuoksu vain vaihtelevat pitoisuus aromi lopputuotteiden näiden tuoksuja. Nämä kaksi ovat yleisin laji joukossa kaikki hajuvedet siksi ihmiset saavat sekava eroja näiden kahden välillä.

Ensimmäinen ero löytyy on nimensä; Eau de Perfum tarkoitetaan vettä hajusteiden in Englanti taas Eau de Toilette tarkoitetaan vettä wc. Nämä merkitykset ovat kirjaimellisesti ja ei ole suurta merkitystä toiminnoista näiden hajusteita. Jos haluat tietää enemmän näistä hajuvedet, meidän täytyy tietää määrittelyyn ja eroja kahden.

Ensin Eau de Perfum on yhdistelmä etanolin ja veden. Käytetään etanolia parfyymiöljyä ja EDP on korkea pitoisuus sen. EDP ​​on pitoisuus 10%: sta 20%: tuoksu öljyä se. Kaikista lajikkeiden hajuvettä voit valita, tämä hajuvesi on korkein pitoisuus tuoksu öljyä. Tämä tarkoittaa, että tämä hajuvesi löytyy korkeamman luokan osa myymälän, ja tämä on myös kalliimpi kuin EDT. Riippuen kuivuus ihoa, aromi tämän hajusteiden voi kestää aamusta iltaan.

Toisaalta Eau de Toilette on vain keskisuuresta alhaiseen pitoisuuteen tuoksu öljyä. Tämä hajuvesi sisältää vain 5%: sta 15%: tuoksu öljyä, paljon vähemmän kuin EDP. Tämä seos sisältää enemmän vettä kuin etanoli mikä on vähemmän kalliita markkinoilla. Tämä tarkoittaa myös sitä, se doe ei kestä niin kauan ihoa, joten sinun 'll on sovellettava jälleen keskellä päivää. Teette vaivaa kuljettaa pullon laukussa tai taskuja vain pysyä tuoreena ja haise koko päivä.

Eau de Toilette on periaatteessa naisille taas Eau de Parfum on miehille. Tämä johtuu siitä, että paino tuoksuja muodostavat kunkin luokan. Tämä ei kuitenkaan ole todistettu tosiasia.

Nämä ovat suurin ero näiden hajusteita. Voit huomata, että EDP on parempi kaliiperi verrattuna EDT. Mutta silti ne molemmat voivat antaa sinulle hämmästyttävä tuoksu haluat.YHTEENVETO:

1.

EDP ​​on 10%: sta 20%: tuoksu öljypitoisuus verrattuna EDT vain 5%: sta 15%: tuoksu öljyä.
2.

EDP ​​on paljon kalliimpaa kuin EDT. Myös EDP löytyy korkeamman luokan osa myymälän.
3.