Ero kohokohdat ja ColorKohokohtia vs Color

Yksi monista näkökohdista naisen 's ulkonäkö, joka määrittelee hänen persoonallisuutensa on hänen hiusten väri. On joitakin naisia' 'ja myös miehet' ', jotka haluavat muuttaa niiden luonnollinen hiusten väri, juuri niin, että heillä on eri ulkoasua. Täällä me katsomaan yhtäläisyydet ja erot väritys hiukset ja korostamalla hiukset.

Ensinnäkin, let 's puhua hiusväri. Kun käyt salonki, saatat olla hämmentyneitä käyttämän terminologian stylisti. Esimerkiksi tulisi hiukset väritetään jatkokset, palasina tai paloja? Jos mennä koko pään hiusten värjäys tai puoli pää hiusväri? Periaatteessa, jos se on ensimmäinen kerta saada hiukset värillinen, sinun on koko pään hiusten värjäys. tässä menettelyssä säikeet hiukset on sekaisin anna koko pää eri hiusten väri.

Toiseksi 's hiukset esiin prosessi. Sen sijaan, että väriä koko pää hiukset, se on vain pari kappaletta, tai osa-hiukset, jotka saavat eri väriä. Toinen termi, joka saattaa tuntua sekavalta henkilöille, jotka tuo esiin hiukset ensimmäistä kertaa, on ero kohokohtia ja alhainen valot.

Kun sanot korostaa, väri muutama osa hiukset, jotka on korostettu, on yleensä vaaleampi kuin luonnollinen hiusten väri. Päinvastainen Tämän on lisätä lowlights hiukset, joka on tummempi sävy verrattuna alkuperäiseen hiusten väri.

Yleensä hiusväri on kalliimpaa kuin hiukset korostus. Hiusten värjäys myös tyypillisesti edellyttää säännöllisiä touch-ups, vaikka ne ovat halvempia kuin ottaa koko pään hiusten värjäyksen ensimmäistä kertaa. Kuitenkin sekä hiusten väri ja kohokohtia antaa sinulle laajan valikoiman sävyjä valita '' siten, että kampauksen että voit päätyä, on jotain, joka tekee sinut näyttämään nuoremmalta, kauniimpi ja varmempi.Yhteenveto:

1. Hiusten värjäys on prosessi värjäys koko pää hiukset, ja korostaa vain muuttaa värit muutama osa, tai raitoja, hiukset.

2. Hiusten värjäys on yleensä kalliimpaa, kun korostus on vähemmän tyyris.