Ero Kohl ja EyelinerKohl vs Eyeliner

Eyeliner käytetään vuori silmät, jotka luojana kauneutta silmille. Eyeliner levitetään ympäri käyrät silmissä. On olemassa erilaisia ​​eyeliners löydettiin markkinoilta, ja jokainen niistä on erilainen sen koostumus. Mukaan rakenne, eyeliners voidaan jakaa neste Kohl eyeliner, neste eyeliner, vahaa eyeliner ja geeli eyeliner.

Eyeliner on ollut käytössä ikimuistoisista ajoista. Sitä käytettiin Mesopotamiassa ja Muinainen Egypti jo vuonna 10000 BC. Eyeliner ei käytetä vain antaa kauneuden silmät, mutta myös suojaa silmiä.

Kohl eyeliner mukana pehmeä verrattuna muihin Rajausvärit. Kuten Kohl on sileä ja pehmeä, se on helppo linja se silmiin. Toisin kuin muut eyeliners, Kohl eyeliner vain liukuu käyriä. Toisin kuin muut eyeliners, Kohl antaa silkkisen lopputuloksen.

Kohl ei anna kova vuori kuin nesteen tai geelin Rajausvärit. Käytettäessä Kohl eyeliners, yksi saa luonnollisen ulkonäön sijaan kosmeettinen ulkoasua muita Rajausvärit. Toisin kuin muut eyeliners, Kohl on oilier ja tahroja nopeasti.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä Kohl eyeliner ja normaali eyeliner on, että Kohl on joitakin lääkinnällisiä ominaisuuksia. Kun normaali eyeliner saa poistaa nopeasti, jopa vain pesun Kohl eyeliner pysyy ehjänä kahdesta kolmeen päivinä jopa jos pesemällä kasvonsa päivittäin.Kun normaali eyeliner vain linjat silmän yläpuolella silmäripset, Kohl eyeliner laskee välillä ripset.

Kohl on ollut käytössä vuosisatojen ajan ja sitä käytetään monissa maissa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä, Afrikan sarvessa, ja Pohjois-Amerikassa. Kohl eyeliner tiedetään olleen käytössä vuodesta 3000 eaa.

Yhteenveto:

1. Eyeliner on ollut käytössä ikimuistoisista ajoista. Sitä käytettiin Mesopotamiassa ja Muinainen Egypti jo vuonna 10000 BC.
2. Kohl eyeliner tiedetään olleen käytössä vuodesta 3000 eaa.
3. Kohl eyeliner mukana pehmeä verrattuna muihin Rajausvärit.
4. Toisin kuin muut eyeliners, Kohl antaa silkkisen lopputuloksen.
5. Käytettäessä Kohl eyeliners, yksi saa luonnollisen ulkonäön sijaan kosmeettinen ulkoasua muita Rajausvärit.
6. Kohl on joitakin lääkinnällisiä ominaisuuksia.