Ero Aftershave ja KölnPartavesi Vs Köln

Men 's ihonhoitotuotteet on aihe, joka' on yhtä herkkä kuin sen naisellinen vastine. Jos haluat, että aivan ihanan ja terveellisin iho, miesten pitäisi tietää, mitä tuotteita he 'uudelleen soveltamalla iholle. Se' s todellakaan ole pelkästään käyttäen kallein tuote; vaan se on pikemminkin saamaan oikea päätös siitä, mitkä ihon tuote sopii sinulle parhaiten. Tässä yhteydessä tietää, milloin käyttää partavesien? Entä partavesi?

Kuten nimikin kertoo, aftershaves ovat tuotteita, joita käytetään (erityisesti miehet) jälkeen ne parranajon. Varsinkin, että iho kasvoissa on erittäin herkkä alue, ihmisten täytyy tietää, mitä partavesien todella ovat.

Pohjimmiltaan aftershaves on tarkoitus parantaa kuluneet ihoa. Koska parranajon toiminnan terävä terä voi kulua pois uloimman ihon vuori, aftershaves on suunniteltu sisältämään antiseptisiä että parantua ihon pintaa. Lisäksi useimmat aftershaves on anesteetteja, joka numbs alueen paranemisprosessin aikana.

Ne tulevat kolmessa muodossa: geeli, nestemäinen ja voide (tunnetaan myös balsamia). Jotkut partavesien valmistetaan erityistä lisätty muita ainesosia kuin ihon kosteusvoide ja hajusteiden lisättyä tuoksu. Kuitenkin kaikkein herkälle iholle on suositeltavaa käyttää puhtaita aftershave että doesnt 't sisältävät muita tuoksuja.Sulkea osittain avattu ihon huokosiin, aftershaves myös suunniteltu all-in-one supistava. Tämä auttaa sulkeminen huokosiin, jotta bakteerit voivat 't tunkeutua helposti. Nestemäiset partavesien sanotaan sisältävän eniten supistava (alkoholi-pohjainen) sisältöä, joka' Siksi sinun täytyy odottaa sen kirvelee hieman, kun sen soveltamisesta.

Toisaalta, partavesi ovat hyvin erilaisia ​​partavesien. Oikotie Eau de Cologne, Köln on termi, jota käytetään kuvaamaan mitä tahansa muotoa tuoksu yleensä. Sanotaan, että puhtain partavesi sisältää 2%: sta 5% eteerisiä öljyjä. Nämä öljyt tekevät tuotteesta taitavia miesten 's käyttö vaikka monet naiset myös käyttävät sitä. Tämän vuoksi luonnon, Köln on pohjimmiltaan tarkoitettu tehdä joku haju mukavampi. Se yleensä doesnt 't sisällä mitään ylimääräisiä komponentteja kuten ihon kosteusvoiteita ja astringents. Riippuen Kölnin ja sen suhteellinen vahvuus, jotkut hajusteet kestää koko päivän, kun taas suurin osa kuluu pois puolessa päivässä 'aika.

1. partavedet on useita toimintoja iho kuin rauhoittava tarkoituksiin, pehmentävä ja ihon korjaus samalla partavesi käytetään ensisijaisesti tuoksuja tehdä käyttäjän haju paremmin.
2. parfyymit ovat kalliimpia kuin partavesien koska eteeriset öljyt lisätään tuotteeseen.