Ero Pisamia ja MyyrätPisamia vs mol

Tulee aika on ihmisen 'elämää, jossa hän / hän on kohdattava ongelmia. Se voi kuitenkin joskus olla vaikea ongelmana, jos ongelma on kasvosi. Ihmiset kohtaavat lukemattomia ongelmia kasvoilleen ja nämä ongelmat voivat sisältää näppylöitä, syyliä ja pisamia. on monia tekijöitä, jotka vaikuttavat näihin kasvot ongelmia. Osa tekijöistä kuuluu genetiikka, saippua käytät, auringossa, ja muut ihon tuotteita. ei ole olemassa konkreettisia keinoja, miten välttää näitä ongelmia, mutta siellä voi olla vaiheita voit seurata minimoida ja myöhemmin välttää niitä. kaksi suosituinta kasvojen ongelmat ovat pisamia ja myyrät. Joskus ihmiset erehtyä pitämään niitä yhtenä ja samana, mutta totuus on, nämä kaksi on niin paljon eroja. tietää eroja kahden, se on parasta määrittää ja erottaa ne.

Pisamia voidaan helposti huomannut, löydät ne sijaitsevat kasvojen ja aseita. Ne ovat pieniä ruskeita pilkkuja iholla. Onneksi ne eivät ole vaaraksi terveydelle. Nämä iho-ongelmat ovat itse asiassa melko yleisiä useimmille ihmisille. Tämä on yleinen, aivan erityisesti ihmisille, jotka on vaaleampi iho ja punaiset hiukset ..

Toisaalta, myyrät ovat ruskea tai musta väri. Ne voivat olla ryhmissä tai yksin, ja niitä esiintyy ihoa. Myyrät eivät saa olla läsnä varhaisessa iässä elämäsi, mutta ne voivat näkyä myöhemmin aikana 20s. On aikoja, jolloin myyrät eivät näy ollenkaan. Jos olet aikuinen, se on normaalia olla 10-40 moolia. On mol että vain kadota myöhemmin; on olemassa joitakin myyrät, jotka eivät muutu lainkaan; mutta on myös myyrät, jotka muuttavat pitkällä aikavälillä. Joitakin yleisimpiä piirteitä mooli että muutokset sisältävät koon, värin ja karvat kasvaa sitä.

Sekä myyrät ja pisamia ovat pigmentations ihon; ne ovat paikkoja olet iho aiheuttanut liian paljon altistuminen auringon. Vaikka he ovat yhtäläisyyksiä, molemmilla on merkittäviä eroja. Yksi suurimmista eroista kaksi on mooli on suhteessa melanooma 's, kun taas pisama ei ole. Melanosyyteissä auttaa tekemään todellinen väri oman ihon pinnalla. Tämä tarkoittaa, että jos on olemassa mol, todellinen väri ihoa osoittaa . Toinen merkittävä ero on se, että mooli vaihdettaessa ulkonäkö voi joskus tarvitsevat hoitoa, kun taas pisama ei.

Nämä ovat joitakin eroja moolien. Saatat huomata joitakin merkittäviä yhtäläisyyksiä niiden välillä, mutta loppujen lopuksi ne ovat hyvin erilaisia ​​keskenään.

YHTEENVETO:1.

Pisamia ovat litteitä ja ruskeat kun myyrät voi olla muhkurainen kanssa väri musta tai ruskea.
2.

Pisamia voi kadota kuin myyrät, mutta mooli voi muuttua ajan myötä, kasvavat hiukset ja vaihtamalla väriä ja koko.
3.

Myyrät liittyvät melanooma 's kun pisamia ole.
4.