Ero Kasvava ja ShavingVahaus vs Parranajo

Ennen kuin aloitat päästä eroon hiukset jalat, ja muilla alueilla, joilla on liiallinen kasvu, se 'on parasta ymmärtää ero vahaus ja parranajon. Vaikka molemmat onnistuvat poistamaan ei-toivotut karvat kehosta, jokainen on oma seuraus, niin sanotusti.

Vahaus on tuskallisempaa pyrkimys kuin parranajo. Riippuen herkkyystaso, saatat löytää kuuma vaha on liian paljon. Joskus 'll kuulla, että vaha doesnt' t todella satuttaa, joka yksinkertaisesti todistaa, että yksittäiset 'tasolla kivun toleranssi. Me emme' t kaikki tuntevat kipua samassa määrin.

Vahaus on sopivampi miehille, jotka haluavat poistaa karvat niiden jalat, selkä, käsivarret, tai muita ruumiinosia. Vahaus on myös sopivampi kuin parranajo naiselle, joka haluaa päästä eroon kasvojen hiukset.

Parranajo kannustaa regrowth hiukset paksumpi, tummempi tavalla, minkä vuoksi naisen pitäisi pidättäytyä koskaan parranajo naamallaan. Parranajo myös taipumus jättää erottuva parransänki.Vahaus on karvojen poistoa, että teoriassa (ja useimmiten käytännössä), kannustaa regrowth hiusten olla hienompaa, pehmeämpi, ja lopulta hitaampi reemerge. Tämä voi kestää kauan joillekin ihmisille, kun taas toiset kokemus pehmeämpi, hienompaa hiukset ensimmäisen kuukauden tai kaksi. Kaikki riippuu biologia, luonnon paksuus hiukset, ja laatu vahan ja sen poistaminen.

Parranajo on yleensä vuorokaudessa. Useimmille ihmisille, vaikka he aloittavat parranajon rutiini kerran joka kolmas tai neljäs päivä, se lopulta tulee osa päivittäistä huolehtiminen itsestä. Vahaus on jotain, joka tehdään enemmän satunnaisesti, jossa istunnot usein erotettu viikkoa.

Se on yleisin että vaha on tehnyt ammattilainen, ainakin alussa. Parranajo on 'tee se itse' tavallaan seikkailu. Olipa edelleen nähdä ammattilainen, tai et siirtyä kohti vahaus kotona, kustannukset vahaus on paljon kalliimpaa kuin kustannukset parranajon.